Webshop

Bruiloft jaar

Als je ergens lang op wacht, kijk je er met dag meer naar uit. Dat gaat zeker op voor een bruiloft. Na twee onzekere coronajaren waarin veel bruiloften werden uitgesteld, wacht ons in 2022 een grote inhaalslag. Dit zijn niet zomaar bruiloften, dit zijn ‘on top of’ normale bruiloften. En daar weet Van der Plas wel raad mee!

Magazine mockup 2022

Bruiloft inspiratieboek

Na twee jaar vol restricties hoopt Van der Plas dit jaar weer volop te kunnen genieten. Twee jaar wachten betekent extra veel ruimte en budget voor waanzinnig mooie bloemstukken. Daarom heeft Van der Plas de handen ineengeslagen met eersteklas kwekers en de allerbeste bloemisten. In samenwerking is het fantastische Bruiloft inspiratieboek tot stand gekomen, een prachtige boek als inhaalslag voor alle inspiratie die nodig is om oneindig veel bruidsparen gelukkig te maken.

Van der Plas Wedding Dried Flowers27.2

Aanknopingspunt verkoopgesprek

Niet alleen kan de bloemist hiermee inspiratie opdoen, het is ook een aanknopingspunt om samen met de bruid en bruidegom tijdens het verkoopgesprek de nieuwste ideeën, kleuren en soorten laten zien. Van de klassiek tot hip, kleurrijk tot minimalistisch of speels – alle stijlen en de laatste trends komen in dit boek aan bod. Denk aan Olive green en gipskruid, de combinatie van droogbloemen met verse bloemen, maar ook intieme en eco friendly bruiloften zullen volop aan bod komen in 2022.

Tevens betekent dit dat 2022 voor de bloemist een druk jaar wordt. Voor Van der Plas is het belangrijk om haar klanten hierbij zo goed mogelijk te ondersteunen. Met behulp van dit prachtige inspiratieboek en de bijhorende bestelprocedure willen wij jouw werk verlichten en de planning gemakkelijker maken. Alleen als je er 100 procent op kunt vertrouwen dat je iedere keer weer waanzinnig blij wordt van de levering van onze bruiloftsbloemen, kan je je optimaal focussen op het creatieve werk. Zo krijgen jouw klanten het allerbeste resultaat!  Wil je ons prachtige Wedding Inspiratieboek ontvangen? Neem dan vandaag nog contact op met je accountmanager!

Van der Plas Wedding Lisianthus19

Nieuwe bestellijst

Onze nieuwe manier van bruiloftsbloemen bestellen is daarom gemakkelijker dan ooit. Met de nieuwe bestellijst staat alles op één handige plek: Van der Plas heeft de mooiste soorten, kleuren én kwekers voor jou geselecteerd. Nu met de nieuwe bestelprocedure kan je deze bloemen al maanden van tevoren besteld worden. Zo ben je verzekerd dat de bloemen die jouw klant graag wil op zijn/haar grote dag, op de juiste dag in de winkel staan. Van der Plas is daarbij 24/7 aan jouw zijde en trekt als hét nummer één platform van Europa, alles uit de kast om van dit jaar een groot succes te maken.

Tijdens je volgende bestelling kun je nieuwe functionaliteiten op de vernieuwde webshop ontdekken, vergeet dus niet om een (online) kijkje te nemen! Er is een verfijnde zoekfunctionaliteit toegevoegd en de vertrouwde icoontje naar het assortiment verplaatsen van de linkerkant naar de navigatiebalk bovenaan. Daarnaast is de webshop qua kleuren opgefrist. En natuurlijk komt er ook een kopje ‘wedding’ in de navigatiebalk in de webshop.

Bekijk hier de nieuwe webshop