Valentijnsdag zal dit jaar ook anders zijn dan gewend. Maar nog steeds heeft iedereen de behoefte om hun geliefden te verrassen met een prachtige bos rode rozen. Misschien is die behoefte juist wel groter geworden. Het is voor jou als bloemist dit jaar dus extra belangrijk om van tevoren een planning te maken, om er zeker van te zijn dat je het juiste aantal rozen inkoopt. Verleid je klanten om vooraf hun bestelling door te geven, zodat je de verkopen goed kan inschatten.

Rozen uit Afrika zijn voor drukke dagen als Valentijnsdag een betaalbare oplossing. Kwekers als Rosa Plaza hebben zelfs bij de grootste aanvragen voldoende rozen beschikbaar in alle kleuren die je kunt bedenken. Daar komt bij dat de koppen van Afrikaanse rozen in de winter mooi groot zijn. Daarnaast zijn ze ook qua prijs aantrekkelijk. Genoeg reden dus om deze Valentijn te kiezen voor Afrikaanse Rozen.

Van kas tot vaas

In hartje Ethiopië, in een plaatsje genaamd Ziway, staan de kassen van Rosa Plaza. Hier worden sinds 2006 rozen gekweekt. Door het klimaat in Ethiopië is er voldoende warmte en zonlicht om de rozen te laten groeien. Er is geen extra warmte of licht nodig, wat het klimaat ten goede komt. Als de rozen de juiste lengte hebben, worden ze geoogst en gebost. Hierna maken de medewerkers van Rosa Plaza ze gereed voor vertrek naar de locatie in Aalsmeer. Hiervandaan worden de rozen verkocht.

van_kas_naar_vaas
Hyacint inspiratie

Breed assortiment

Rosa Plaza heeft een breed assortiment, met rozen in allerlei verschillende kleuren en maten. Zo hebben ze de valentijn-rode soorten Monte Carlo en Red Ribbon, vrolijke gele Moonwalk en elegante witte soorten als Alp d’Huez en Akito. Daarnaast beschikken ze ook over de premium soorten Sorbet Avalanche+ en Magic Avalanche+. Maar dat is nog niet alles, want de kleuren roze, groen en oranje zijn ook goed vertegenwoordigd in het assortiment. Of wat dacht u van de soort Monique: een tweekleurige roos met een dieproze kern en een groene rand, alleen verkrijgbaar bij Rosa Plaza en alleen van de hoogste kwaliteit.

Sociale betrokkenheid

De Afrikaanse importrozen zijn niet alleen qua groote en prijs zeer aantrekkelijk in deze tijd van het jaar. Er hangt ook nog een sociaal aspect aan het kopen van rozen bij Rosa Plaza. Medewerkers hebben namelijk de mogelijkheid om zich te ontwikkelen door opleidings- en trainingsprogramma’s. Ook gaan de kinderen van de werknemers naar school en krijgen de werknemers gratis gezondheidszorg. Rosa Plaza is aangesloten bij een project dat dit en nog veel meer mogelijk maakt. Want, vindt Rosa Plaza, “mensen die tevreden zijn en zich gerespecteerd voelen, maken een beter product”.

Rosa plaza sociaal
pracovníci rosa plaza v etiopii

Lekker sociaal

Start vandaag nog met het kopen van Afrikaanse rozen en steun het project van Rosa Plaza. U vindt deze week een speciale aanbieding met Afrikaanse rozen van de hoogste kwaliteit in onze webshop. Klik hier om direct naar de webshop te gaan.

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig