Stel, je vaart tijdens een bruiloft door de grachten van Amsterdam. Met fijne mensen en tranen van blijdschap op je wangen, tot ijzersterke toespraken die de gevoelige snaar precies weten te raken. Daar is toch niets meer aan toe te voegen? Verkeerd gedacht. Deze setting wordt ook nog eens kleurrijk geflankeerd door de gratie en schoonheid van de volumineuze hortensia. In één woord: wauw!

Gracieuze volle hortensia

Met de hortensia op een bruiloft krijg je direct die romantische sfeer die niet mag ontbreken op een bruiloft. Het zijn prachtige volle bloemen en ademen liefde. In bruidsboeketten staan ze symbool voor dankbaarheid, oprechtheid, gratie en schoonheid. Hortensia’s zijn mooie, volle bloemen die makkelijk te arrangeren zijn met andere bloemen. Met de hortensia krijg je niet alleen snel veel volume, maar ook een romantische sfeer en prachtige kleursetting voor je bruiloft! Een klassieke twist? Je ziet het hieronder.

Varende mannelijke elegantie 

Romantisch is één, maar bij een bruiloft is vaak ook een man betrokken. Je ziet bij deze hortensia bruiloft meerdere masculine-elementen. Er is gekozen voor prachtige blauwe hortensia’s om de sfeer stoerder te maken. Het blauw en wit past prachtig bij het marine thema en de geeft het gevoel van een old school herensociëteit of kapiteinshut. Het glad gelakte walnotenhout completeert de klassieke uitstraling en versterkt de elegantie van de hortensia. Welke hortensia’s kies je voor de beste kwaliteit? Hieronder het antwoord op die vraag.

Hortensia’s van Sies van der Spek

De familie Sies kent een bloemrijke geschiedenis: van het telen van grootbloemige gerbera’s tot mini gerbera’s en sinds 2019 verschillende kleuren snijhortensia’s. In de kwekerij staan 10 verschillende soorten. Dagelijks snijden drie intern opgeleide medewerkers en de eigenaren Alie en Michel de hortensia’s. Zo is de kwaliteit gegarandeerd. En kun jij je richten op het neerzetten van de perfecte sfeer.

Bruiloften zijn veruit de leukste feesten om mee te maken. De emoties zijn zo sterk en volgen elkaar in zo’n hoog tempo op. Maar ook nog eens varend door Amsterdam met prachtige bloemsierkunst waar je ook kijkt. Dat is lastig te overtreffen.

Hopelijk inspireerden we je met de varende Amsterdamse hortensia bruiloft. Een bruiloft is romantisch, speciaal en spannend. Het #1 platform voor bloemisten ontzorgt jou als bloemist met de mooiste bruiloftsbloemen. Van der Plas belooft: vaste prijzen, levergarantie en kwaliteitsgarantie. Je kunt je bloemen al maanden van te voren bestellen. En dat voelt goed.

Jouw klanten weten precies waar ze aan toe zijn. En jij ook. Zo kun jij doen waar je goed in bent. Prachtige creaties maken en het bruidspaar laten stralen. Zorgeloos en gemakkelijk. Je hebt nog vragen? We staan persoonlijk voor je klaar, je contactpersoon helpt je graag.

Is dit nog interessant voor je? 

Op zoek naar meer inspiratie voor je winkel? 

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig