Zoek je online naar anjer bruiloft, dan vind je roze bruiloften. Nu zijn wij de laatste die daar een mening over hebben. Maar, we inspireren je graag met een alternatief: anjer vintage wedding. Een trouwerij met de anjers in het middelpunt kan namelijk ook stoer zijn. Niet motorclubstoer. Maar wel samen-slaan-we-ons-door-tegenslagen-stoer. Als je klant een vrije geest is. Lees dan vooral verder.

Bij Van der Plas vind je natuurlijk alle anjers voor je bruiloften op onze unieke bruiloftsbestellijst. Heb je ons weddingmagazine al in je bezit? Bestel hier jouw weddingmagazine voor bloemisten vol inspiratie. Nog geen klant? Geen zorgen, je account voor de webshop krijg je er voor niks bij.

Vintage trouwerij met anjers

Forever yours, forever vintage. Wordt jouw klant ook vrolijk van vintage? Dan moeten ze fan zijn van dit vintage thema. Anjers als middelpunt van de flora explosie. Met de anjer zeg je: ik ben voor altijd aan jouw zijde. Daarnaast toon je liefde waarin passie erg belangrijk is. Gevoel is leidend in de relatie van de bruid en bruidegom. Anjers zijn verkrijgbaar in een breed kleurpalet. Met een roze anjer zeg je: jouw zal ik nooit vergeten. Kies je voor wit dan wens  iemand veel geluk en liefde toe. Welke kleur je klant ook kiest. Forever yours, forever vintage zeggen ze allemaal!

Forever yours, forever vintage

We beloofden het al in de inleiding. Anjers zijn ook voor stoere bruiloften. Kijk haar eens stralen. Geflankeerd door eucalyptus, distels, dahlia’s en anthuriums brengt de anjer de fonkeling. Ze zorgt voor de levendigheid en de vonken. Maar ze geeft ook de zekerheid waarmee je wil zeggen: bij jou blijf ik voor de rest van mijn leven. Dat staat vast. Welke hindernissen er ook te nemen zijn. Bij wie moet je zijn voor de beste anjers? Je ziet het hieronder.

Anjer van Zwirs

Ga je voor Anjers, dan kies je voor Zwirs. Jarenlange ervaring en exclusieve samenwerkingen met internationale kwekers. De pijlers voor een kwalitatief en consistent product. In welk je jaargetijde je ze ook nodig hebt, Zwirs heeft altijd anjers. Een tiara, een bruidsboeket, een corsage of op een hemelse bruidstaart: de anjer stelt je klanten niet teleur. Hoe je hem ook gebruikt: deze vintage klassieker brengt levendigheid en straalt!

Hopelijk inspireerden we je met de anjer vintage wedding. Een bruiloft is romantisch, speciaal en spannend. Het #1 platform voor bloemisten ontzorgt jou als bloemist met de mooiste bruiloftsbloemen. Van der Plas belooft: vaste prijzen, levergarantie en kwaliteitsgarantie. Je kunt je bloemen al maanden van te voren bestellen. En dat voelt goed. Jouw klanten weten precies waar ze aan toe zijn. En jij ook. Zo kun jij doen waar je goed in bent. Prachtige creaties maken en het bruidspaar laten stralen. Zorgeloos en gemakkelijk. Je hebt nog vragen? We staan persoonlijk voor je klaar, je contactpersoon helpt je graag. Is dit nog interessant voor je?

Je bent nog maar één klik verwijderd van de snoepwinkel voor bloemisten. 

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig