Dit is niet de hit uit de Jaren 70 van ‘The Farm’, maar de naam van een telersvereniging. 4 Anthurium kwekers (Spekflowers B.V., Kwekerij Oosterzon, Adrichem Anthurium en Bouman Anthurium) hebben de handen ineen geslagen. Onder de naam Anthogether zetten ze samen de Anthurium op de markt. En in augustus komt daar een nieuwe kweker bij. Kwekerij Evanty heeft zich ook aangesloten bij de vereniging.

Samen staat Antogether sterk

Zoals je net kon lezen is Anthogether een telers vereniging. Samen kweken ze een compleet assortiment snij Anthurium van meer dan 50 verschillende soorten. En dat is nog niet genoeg, elk jaar komen daar weer nieuwe soorten bij.

Snijanthurium van Anthogether
In de kas bij Anthogether

Anthogether voor kwaliteit

Bij Anthogether staat kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel. Zo worden de bloemen maandelijks op houdbaarheid getest en kwaliteitscontroles uitgevoerd door een keurteam. Zo zorgen ze voor de beste kwaliteit anthuriums voor onze klanten.

Langste vaasleven

Wist je dat de snijanthurium het langste vaasleven heeft van alle snijbloemen? Komt dat even goed uit in deze zomermaanden. De meeste soorten kunnen tot wel 2/3 weken staan. Dat noemen we nog eens waar voor ons geld.

Anthurium Denali

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig