Assortiment

Kies uit ons uniek assortiment aan snijbloemen, potplanten en decoratie artikelen

Bloemen
maken je winkel

We hebben een nauwe band en innige samenwerking met kwekers, waarmee we exclusieve afspraken maken. Daarnaast zoeken onze inkopers non-stop naar de nieuwste en mooiste bloemen over de hele wereld. Daarom kunt u bij bloemengroothandel Van der Plas de meest exclusieve en exotische snijbloemen bestellen. Hiermee maakt u zeker indruk op uw klanten!

Assortiment

Met ons uitgebreide, frisse en verleidelijke assortiment van meer dan 20.000 artikelen bent u verzekerd van het beste aanbod. Van smaakvolle bloemen tot exotische planten en excentrieke vazen, er is voor ieder wat wils! Chique, klassiek of juist robuust en trendy decoratiemateriaal, u vindt het allemaal in onze webshop.

Duurzame
bloemen en planten

Bloemisten zorgeloos laten inkopen, dat is de missie van Van der Plas. Wij zorgen ervoor dat van veld tot vaas, het hele proces, zo eerlijk mogelijk gaat.

Bent u op zoek naar een duurzame Nederlandse bloemen- en plantenexporteur? Van der Plas is wat u zoekt. Een hecht familiebedrijf en al meer dan vijftig jaar een vooruitstrevende bloemen- en plantengroothandel.

Europa’s #1 platform
voor wedding en events

Van der Plas heeft een heldere missie: Europese bloemisten ontzorgen bij het inkopen via het #1 platform voor bloemisten. We maken deze missie concreet met de bruiloftsbestellijst. Met de bruiloftsbestellijst beloven we jou:

  • Alleen topkwaliteit van topkwekers. Altijd.

  • Gegarandeerde vaste bloemprijzen. Afgesproken.

  • Gegarandeerde levering. 100% zeker.

Probeer onze webshop
vrijblijvend uit

  • Zorgeloos inkopen op Europa’s #1 platform voor bloemisten

  • Uniek assortiment van bloemen, planten en decoratie binnen handbereik voor uw bloemenwinkel

  • Altijd een eigen contactpersoon die voor u klaarstaat

  • Stabiele partner voor een duurzame wereld van morgen