Het is herfst. De dagen worden korter en korter, en we verlangen naar een gevoel van warmte en gezelligheid. Een mooie manier om wat kleur in de huizen van uw klanten te brengen is met de bloeiende planten van SV.CO. In hun duurzame kassen in De Lier kweken zij een enorme variëteit aan potchrysanten en kalanchoës. SV.CO is al sinds eind jaren 70 actief in de bloementeelt en gebruikt hun expertise om elke dag weer topkwaliteit planten te kweken. SV.CO is onze teler van de week!

Potchrysant

SV.CO staat bekend om zijn grote verscheidenheid aan potchrysanten. Vanwege het enorme assortiment hebben zij hun rassen onderverdeeld in 5 verschillende collecties: Classic, double, carnaval, special en exclusive. Deze collecties hebben allemaal hun eigen kleurencollectie. Welke collectie u ook kiest, potchrysanten doen het echt goed in elk interieur. Ze geven niet alleen kleur aan de donkere dagen die voor de deur staan, ze zijn ook nog eens heel gemakkelijk in het onderhoud. Het is ook een zeer dankbare plant, want ze bloeit meer dan 8 weken lang met prachtige bloemen. Is dat niet iets?

Flowering plants
Flowering plants

Bloeiende Kalanchoë

Dit is misschien niet de eerste plant die in je opkomt als je aan de herfst denkt. Het is meer een zomerbloeier om zo te zeggen. Toch is de Kalanchoë een prachtige bloeier, het hele jaar door kweekt SV.CO een uitgebreide collectie van dubbelbloemige Kalanchoës die perfect zijn voor de herfst. Deze collectie is gevuld met levendig oranje, geel en roze kalanchoë. Ze hebben weinig tot geen verzorging nodig, wat geweldig is voor de meer luie klant.

Een duurzame toekomst

SV.CO werkt samen aan een duurzamere en vrolijkere wereld. Ze zijn MPS gecertificeerd. Dat betekent dat ze hard werken om hun productie zo milieuvriendelijk mogelijk te houden. Zo hebben ze zonnepanelen op hun verwerkingshallen, goed voor 54 huishoudens. Ze recyclen hun regenwater en besparen daarmee evenveel als 5095 huishoudens verbruiken. Dat is verbazingwekkend.

Flowering plants
Snijanthurium van Anthogether

Kraftpapier

En, ze kwamen ook met de kraftpapier hoes. Kraftpapier is gemaakt van geperst papier dat afkomstig is van gerecycled papier. Het is een sterke, stevige hoes die ook nog eens goed is voor het milieu. Deze hoes, heeft geen lijmnaad, is bedrukt en 100% recyclebaar. Wat een geweldig werk!

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig