Wolken van kleur laten je bloemenwinkel stralen als geen ander. Je wilt als bloemist het beste van het beste en je gaat voor niets minder dan topkwaliteit bloemen en planten. Of het een tropische zonnebloem is of een pimpelpaarse hortensia, je wilt de mooiste bloemen voor je klanten.

Rechtstreeks uit de Hollandse kassen

Stel je eens voor: rijen, en rijen van groen met wolkjes van kleur in een oceaan van licht. Zie je het voor je? Nou dat is precies wat je in de kassen van onze kwekers ziet. Maagdelijk witte Avalanche rozen, tropische verrassingen zoals Cymbidium of kleurrijke Lisianthus. Onze kwekers leveren de mooiste bloemen.

Bestellijst maakt alles mogelijk!

Bestel je via onze bestellijst? Dan komen je bloemen op de dag van vertrek bij ons binnen. De bestellijst bestaat uit een voorselectie van de mooiste bloemen, rechtstreeks uit de kassen van de beste kwekers. Zo geniet je van optimaal verse bloemen, met een lang vaasleven. De bestellijst houden we altijd up-to-date, zodat je verzekerd bent van de beste bloemen.

De laatste trends op bloem gebied

Mode. We kunnen er niet omheen. Dat jurkje wat je gekocht hebt, die nieuwe schoenen, het is allemaal in de mode. Zo is het met bloemen precies zo. Onze inkopers zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends. Ze zoeken naar de beste kwekers met de mooiste bloemen en kopen zo gericht in. Zo zie jij altijd als eerste de nieuwste noviteiten in onze webshop.

Inspiratie nodig?

Misschien heb je wel behoefte aan een nieuwe impuls. Is dat veldboeket nog wel relevant deze tijd en kan je wel wat inspiratie gebruiken? Elke maand stellen we de hipste boeketten samen volgens de laatste trends. Neem dus gerust een kijkje bij ons in de webshop. Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, en je mist niks.

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig