Een bruiloft met lelies, dé trouwtrend van 2022: avec French Elegance. Sprankelend, chic, amour. Wil je weten hoe een leliebruiloft eruit kan zien? Je bent aan het goede adres. In dit blog vind je ideeën en creaties met lelies speciaal voor trouwerijen. Wist je dat we alles uit de kast hebben gehaald om het jou makkelijk te maken? Je vindt de bruiloftsbloemen van de beste kwaliteit hier.

De bruiloft draait natuurlijk om de bruid. Zij is prinses-voor-een-dag! En hoe kun je dat gevoel beter creëren dan met lelies als bruidsmeisjes? Daar zegt toch iedere prins ‘ja’ tegen? In dit blog vind je inspiratie voor het bruidsboeket en de corsage met lelies. Dat voor later, nu eerst: de French Elegance trouwerij. De trendwatchers zijn er zeker over, dit wordt het absolute nummer 1 trouwthema. Je leest het hier.

France elegantie met lelies

‘Ik wens je alle geluk van de wereld’, zingt de lelie. Een prachtige boodschap op een bruiloft! Met luxe lelies creëer je een sfeer en ambiance die French Elegance ademt. Zoals de lelies één voor één openen, zo groeit ook de aantrekkingskracht van de bruidspaar voor elkaar. De elegantie zie je overal terug. Hoogglans servies, chic bestek en prachtige glazen etageres. French Elegance is ook licht, speels, natuurlijk en puur. Geen overdaad, wel luchtigheid, frisse tinten en een vleugje nouveau chic. Wie zegt er ‘oui’? Moi, moi, moi!

De lelies zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, geurend of niet-geurend. Er is een lelie voor iedereen! Je bent benieuwd naar het bruidsboeket vol bruidsmeisjes? Lees dan vooral verder!

Lelie_boeket

Bruidsboeket met lelies

Lelies zijn de perfecte bloemen voor het bruidsboeket. Ten eerste zijn ze net zo chic en elegant als de bruid zelf. Daarnaast zijn lelies oersterk en openen de bloemen zich gedurende de dag, goed voor prachtige bruidsfoto’s. Pech voor de andere vrouwen, de bruid gooit zo’n boeket niet achterover. Het bruidsboeket met lelies blijft zeker twee weken mooi. Dat is pas nagenieten van de bruiloft! Ook chic: met lelies nog in knop creëer je een unieke corsages. Eenmaal thuis op water gezet zal de corsage bloeien. Net als de liefde van het bruidspaar voor elkaar. Je wilt gaan voor het ultieme prinses-voor-een-dag gevoel? En French Elegance overal laten terugkomen? Denk dan aan fleurig en chic vervoer met bloemkunst voor de bruidsauto! De lelie blijft prachtig, puur en elegant. Enthousiast geworden? Lees hieronder hoe je een zorgeloze bruiloftsopdracht beleeft.

Zorgeloze bruiloftsopdracht? Ga voor het #1 platform

Een bruiloft is romantisch, speciaal en spannend. Het #1 platform voor bloemisten ontzorgt jou als bloemist met de mooiste bruiloftsbloemen. Bij Van der plas krijg je: vaste prijzen, levergarantie en kwaliteitsgarantie. Je kunt je bloemen al maanden van te voren bestellen. En dat voelt goed. Jouw klanten weten precies waar ze aan toe zijn. En jij ook. Zo kun jij doen waar je goed in bent. Prachtige creaties maken en het bruidspaar laten stralen. Zorgeloos en gemakkelijk. Je hebt nog vragen? We staan persoonlijk voor je klaar, je contactpersoon helpt je graag.

Lelies zijn bruiloftsbloemen bij uitstek. Je trouwt maar één keer en dan ga je voor het beste. Zeg je elegant, verfijnd en puur. Dan zeg je Dutch Lily Masters. Onze keus en Flourishing partner voor #1 lelies. Zoek je meer lelie-inspiratie? Check dan ons blog: Wanneer geef je iemand lelies?

Je bent nog maar één klik verwijderd van de snoepwinkel voor bloemisten. 

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig