Wij zeggen volop ‘ja’, want er mag weer gefeest worden! Nu overal in Europa de coronamaatregelen versoepelen, verwachten we een enorme weddingdrukte. Alle uitgestelde bruiloften vinden eindelijk plaats. Daarom is het extra belangrijk dat bloemisten hier goed op voorbereid zijn. Laat Van der Plas samen met Berg RoseS nou de allermooiste, exclusiefste top-weddingproof bloemen leveren!

Als je trouwt, pak je goed uit en waarmee doe je dat beter dan met uitbundige bloemen? Als bloemist is het daarom extra belangrijk dat je op de hoogte bent van de exclusiefste soorten en nieuwste trends. Des te fijner als je een leverancier hebt die weet waar deze top wedding producten vandaan moeten komen! Van der Plas is hét platform voor bloemisten, dus bruiloftproof bloemen kan je gerust aan ons overlaten!

Roos als ultieme liefdesbloem

Zo is Berg RoseS een van onze flourishing partners die al jarenlang met ons samenwerkt. Deze kweker teelt een top roos als kwaliteitsproduct en levert sneller dan snel en verser dan vers. Berg RoseS heeft zelfs het meest complete en exclusieve assortiment van grootbloemige rozen van Nederland! Van Avalanche+ soorten, Buttercup, Clarence+ en Miss Piggy+, maar ook Aqua!, Bellini!, Fifth Avenue en nieuwkomer Caprera zijn hier van de partij!

La stagione dei matrimoni di Van der Plas

Zeg liefde en je denkt aan rozen! Een geschiktere bruiloftsbloem dan de roos bestaat niet. Rozen staan voor de ultieme liefde, vreugde en genegenheid. Zo’n bloem kan natuurlijk niet ontbreken op een bruiloft. En wist je dat de kleuren van deze meest voorkomende bruidsbloem ook verschillende betekenissen hebben? Zo straalt Avalanche Peach+® warmte, enthousiasme en passie uit. Wit staat voor puurheid en vrede en symboliseert een nieuw begin. Mooier wordt het niet!

Fiori matrimonio Van der Plas

Kersverse trend: Droogbloemen mét verse bloemen

Hoewel trends op het gebied van bruidsbloemen bijna wisselen per dag, zien wij dat met de nieuwste bruiloftstrend droogbloemen gecombineerd worden met verse bloemen. De meeste boeketten zijn samengesteld uit verschillende soorten bloemen en de roos is een bloem die optimaal combineert met andere bloemsoorten. Altijd handig die roos.

 Lekker alles mixen tot een prachtig speels geheel: pampasgrassen met protea’s en mooie grote Avalanche+®rozen, niets is te gek! De stijl is los en een natuurlijke look staat voorop. Bloemen gaan tenslotte graag hun eigen weg… Op het gebied van bloemkleur zijn neutrale kleuren momenteel erg in trek bij bruiloften. Van lichtroze tot wit, beige en een vrolijk vleugje Avalanche Peach+®. Deze perzikkleur zien we veel terugkomen in combinatie met pampas, eucalyptus en natuurlijk het onvermijdelijke tintje wedding wit!

Onmisbare rozen

Voor welke combinatie of look uw klant ook wil gaan, romantische rozen zijn onmisbaar in een blinkend bruidsboeket, corsages en als tafeldecoratie! Berg RoseS heeft de mooiste exemplaren vol liefde voor u gekweekt.

bouquet da sposa

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig