De zomer is in volle gang, en dat merk je. Met de toename van het aantal zonuren, groeit ook het aantal lachende en blije gezichten. Breng jij ook het liefst een glimlach op het gezicht van je klanten? Dan ben je niet afhankelijk van het weerbericht. Met de juiste decoratieartikelen creëer je gemakkelijk een zomerse sfeer in je bloemenzaak. Dankzij de zachte en kleurrijke zomerse tinten breng je jouw klanten ook binnen in contact met de zon. In deze blog vind je verschillende decoratieartikelen om je bloemenwinkel die frisse en kleurrijke uitstraling van de zomer te geven.

Aanvullende tinten

Hoe breng je de zomer naar jouw zaak? Door de kleurrijke, opvallende planten te combineren met potten in zachte tinten als lichtgeel, wit, grijs en lichtroze! De lichte uitstraling past perfect bij de planten van het zomerseizoen. Zo zorgen de potten waar jouw planten hun wortels in laten rusten voor het ultieme zomergevoel. Wil je jouw eigen creaties net dat beetje extra geven met een zomers tintje? Voeg dan eens wat gekleurd mos toe als decoratieve bodembedekking voor de bloempot. Hiermee geef je jouw mooiste werkjes extra kleur mee. Perfect voor het seizoen waarin iedere bloem en plant zijn mooiste tinten laat zien!

Strandsfeer

Ben je op zoek naar een manier om het strandgevoel van de zomer naar jouw winkel te brengen? Denk dan eens aan de veelzijdige rieten mandjes, die kunt gebruiken voor zowel planten als je eigen creaties. De gevlochten mandjes brengen je in een oogopslag naar dat onbezorgde vakantiegevoel met die typische look and feel van het zandstrand. De kleinere bloemen of eigen creaties maak je qua uitstraling compleet met pastelkleurige vaasjes. Deze kleurrijke en kunstige bloemenkruiken geven de kleinste (droog)bloemen, zomerse takjes en creaties de zomerse finishing touch. Dankzij de subtiele, feestelijke kleuren lenen deze vaasjes zich ook perfect als tafeldecoratie in de tuin of voor de tafelschikking van een zomerse bruiloft.

Over HBX

Bovenstaande decoratieartikelen maken deel uit van het assortiment van HBX, onderdeel van Floral Trade Group. HBX is constant op zoek naar de mooiste decoraties om winkeliers te helpen de juiste sfeer te creëren. De uitgebreide collectie van HBX bestaat onder andere uit decoratieve bloempotten, vazen, mandjes, gedroogde takken, kransen, gedroogd fruit en gedroogde kruiden. Met behulp van deze artikelen kun je jouw winkel steeds de door jou gewenste ambiance meegeven.

Decoraties voor alle seizoenen

Uiteraard wil je niet alleen in de zomer de juiste setting voor jouw zaak creëren. Daarom selecteert HBX voorafgaand aan elk seizoen weer de mooiste decoratieartikelen voor de komende periode. Ben je benieuwd naar de trends voor het najaar? Dat hoeft ook niet! We delen nu alvast een paar van de mooiste decoratieve artikelen voor de herfst met je. De nadruk ligt bij de najaarscollectie op eenvoudige vormen. Zo symboliseren de sobere, geribbelde groene vazen in de vorm van flessen de overgang van de zomer naar de winter.

De diverse kaarshouders helpen om wat extra warmte en licht naar je klanten te brengen in het jaargetijde waarin het aantal zonuren per dag langzaam afneemt. Stevige denneappels met een schitterend laagje van gekleurde glitters brengen naast de herfstsfeer ook wat extra kleur in je winkel. De gevlochten jute manden bieden met hun neutrale kleuren een stevige en passende basis voor elke (herfst)bloem en najaarsplant.

Geef je winkel de juiste sfeer

Of je nu al op zoek bent naar passende decoratieartikelen voor het najaar of decoraties om je winkel een extra zomers tintje te geven, bij Van der Plas vind je voor elk seizoen de juiste sfeermakers. Ontdek de mooiste decoratieve spullen van HBX in onze webshop en geef jouw zaak precies de ambiance die jij in je hoofd hebt. Dus waar wacht je nog op? Vind de artikelen die aansluiten bij jouw stijl en breng je bloemenwinkel in hogere sferen!

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig