De ideale partner
voor elke bloemist

  • Zorgeloos inkopen op Europa’s #1 platform voor bloemisten

  • Uniek assortiment van bloemen, planten en decoratie binnen handbereik

  • Altijd een eigen contactpersoon die voor u klaarstaat

  • Stabiele partner voor een duurzame wereld van morgen

Klant worden
Verse inspiratie

Samen het

nieuwe jaar in

Met ons uitgebreide, frisse en verleidelijke assortiment van meer dan 15.000 artikelen, zit u bij ons gegarandeerd op rozen. Van zinnenprikkelende bloemen tot exotische planten en excentrieke vazen: voor ieder is er wat wils! Chique, klassiek, of liever robuust en hip decoratiemateriaal – u vindt het allemaal in onze webshop.

Neem contact met ons op!

assortiment

Met ons uitgebreide, frisse en verleidelijke assortiment dat past bij het seizoen, zit u bij bloemengroothandel Van der Plas gegarandeerd op rozen. Van zinnenprikkelende bloemen tot exotische planten en excentrieke vazen: voor ieder is er wat wils! Chique, klassiek, of liever robuust en hip decoratiemateriaal – we hebben het allemaal in huis. Met meer dan 15.0000 artikelen de grootste keuze voor uw bloemenwinkel.

Europa’s #1 platform
voor wedding en events

Van der Plas heeft een heldere missie: Europese bloemisten ontzorgen bij het inkopen via het #1 platform voor bloemisten. We maken deze missie concreet met de bruiloftsbestellijst.

  • Alleen topkwaliteit van topkwekers. Altijd.

  • Gegarandeerde vaste bloemprijzen. Afgesproken.

  • Gegarandeerde levering. 100% zeker.

Onze beloftes en garanties. Het fonkelende wedding magazine. Én het gebruiksvriendelijke #1 inkoopplatform voor bloemisten. Samen vormen die de ingrediënten het bruiloftsconcept van Van der Plas. Dat is pas zorgeloos inkopen voor bloemisten. Ons motto is dan ook: flourishing together.

Bestel hier je gratis bruiloftinspiratieboek

Groothandel bloemen en planten

Van der Plas is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. Iedere dag streven wij ernaar om onze familie van tevreden klanten te vergroten! Onze collectieve kennis delen we daarom graag met iedere bloemist in Europa.

Verse bloemen en planten

Doordat we bloemen direct bij de kweker vandaan halen, staan de bloemen vliegensvlug in uw winkel. Samen met de kweker bekijken we welke seizoensbloemen het beste bij uw winkel passen. Onze specialisten halen vanuit de hele wereld de meest exclusieve en bijzondere soorten, deze bieden we uiteraard tegen een scherpe prijs aan u aan.

Gemakkelijk bloemen en planten bestellen

Bloemengroothandel uit Nederland

Bloemen via webshop bestellen

U bent welkom om een kijkje te nemen in de webshop en te browsen door ons uitgebreide assortiment. In het geval dat u ook de prijzen wilt kunnen zien en bestellen, nemen we graag direct contact met u op om gratis en vrijblijvend een account voor u aan te maken. Uw persoonlijke verkoop contactpersoon legt u de webshop en werkwijze verder uit in uw eigen taal.

Levering

Als traditionele lijnrijder kwam Van der Plas met een wagen vol bloemenpracht bij u langs. Nu bestelt u ons volledige assortiment makkelijk en snel via de webshop of via uw accountmanager. We leveren via een uitgebreid netwerk van logistieke partners in heel Europa binnen 24 uur bij u in de winkel.

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig