De ideale partner
voor elke bloemist

  • Zorgeloos inkopen op Europa’s #1 platform voor bloemisten

  • Uniek assortiment van bloemen, planten en decoratie binnen handbereik

  • Altijd een eigen contactpersoon die voor u klaarstaat

  • Stabiele partner voor een duurzame wereld van morgen

Samen het

nieuwe jaar in

Met ons uitgebreide, frisse en verleidelijke assortiment van meer dan 15.000 artikelen, zit u bij ons gegarandeerd op rozen. Van zinnenprikkelende bloemen tot exotische planten en excentrieke vazen: voor ieder is er wat wils! Chique, klassiek, of liever robuust en hip decoratiemateriaal – u vindt het allemaal in onze webshop.

Assortiment

Met ons uitgebreide, frisse en verleidelijke assortiment van meer dan 20.000 artikelen bent u verzekerd van het beste aanbod. Van smaakvolle bloemen tot exotische planten en excentrieke vazen, er is voor ieder wat wils! Chique, klassiek of juist robuust en trendy decoratiemateriaal, u vindt het allemaal in onze webshop.

Probeer onze webshop
vrijblijvend uit

  • Zorgeloos inkopen op Europa’s #1 platform voor bloemisten

  • Uniek assortiment van bloemen, planten en decoratie binnen handbereik voor uw bloemenwinkel

  • Altijd een eigen contactpersoon die voor u klaarstaat

  • Stabiele partner voor een duurzame wereld van morgen

Groothandel bloemen en planten

Van der Plas is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. Iedere dag streven wij ernaar om onze familie van tevreden klanten te vergroten! Onze collectieve kennis delen we daarom graag met iedere bloemist in Europa.

Verse bloemen en planten

Doordat we bloemen direct bij de kweker vandaan halen, staan de bloemen vliegensvlug in uw winkel. Samen met de kweker bekijken we welke seizoensbloemen het beste bij uw winkel passen. Onze specialisten halen vanuit de hele wereld de meest exclusieve en bijzondere soorten, deze bieden we uiteraard tegen een scherpe prijs aan u aan.

Gemakkelijk bloemen en planten bestellen

Bloemengroothandel uit Nederland

Bloemen via webshop bestellen

U bent welkom om een kijkje te nemen in de webshop en te browsen door ons uitgebreide assortiment. In het geval dat u ook de prijzen wilt kunnen zien en bestellen, nemen we graag direct contact met u op om gratis en vrijblijvend een account voor u aan te maken. Uw persoonlijke verkoop contactpersoon legt u de webshop en werkwijze verder uit in uw eigen taal.

Levering

Als traditionele lijnrijder kwam Van der Plas met een wagen vol bloemenpracht bij u langs. Nu bestelt u ons volledige assortiment makkelijk en snel via de webshop of via uw accountmanager. We leveren via een uitgebreid netwerk van logistieke partners in heel Europa binnen 24 uur bij u in de winkel.

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig