Dromerige dahlia’s als bruiloftsbloemen. De tijd lijkt even stil te staan. Je bent dichterbij de natuur. Ook ben je dichterbij jezelf. Gebruik dahlia’s gerust voor bruiloften. Ga voor een dahliabruiloft.

Houdt je klant van het klassiekere werk? Dan is het thema Burgundy Fall de ideale dahliabruiloft. Is het bruidspaar op zoek naar een ongedwongen open sfeer? Bekijk dan eens onderstaande foto’s van dahlia’s die te gast waren op een Nederlandse bruiloft. Is het geen plaatje?

Wil jij ook zorgeloos de bruid laten stralen op de mooiste dag van haar leven? Met Van der Plas ga je voor zekerheid. Je vindt de bruiloftsbloemen van de beste kwaliteit hier.

Merlot, dahlia’s en Burgundy Fall

Kwekerij Van Egmond weet welke bloem te gebruiken voor bruiloften: de dahlia. De must have voor een zomerbruiloft. De dahlia werkt super alleen in een boeket maar kan ook fantastisch gecombineerd worden met andere bloemen zoals de Astilbe of Achillea. Een kleurrijke mix van diverse soorten dahlia’s doet het ook goed op een trouwerij. Gebr. van Egmond is de juiste keuze voor alle soorten, types en kleuren. Van wit zacht geel en zalm roze tot fel oranje, paars, rood, fel roze en bordeaux. Gespikkeld, gestreept of effen. Alles is hier mogelijk. Daarom zijn zij onze bruiloftsbloemen partner voor dahlia’s. Wat vind je van het Burgundy Fall thema hiernaast? Wil je klant een losser sfeertje? Bekijk dan eens Dunes and Field hieronder. Zomer op z’n best wat ons betreft.

Dahlia Van der Plas Wedding Maraige15

Dahlia’s: Dunes and Fields

Dahlia’s zijn prachtig op een bruiloft. Met dahlia’s zorg je voor een ongedwongen, luchtige en natuurlijke sfeer. Kijk maar eens mee naar de foto hiernaast en de foto’s hieronder. In combinatie met droogbloemen of aren voelt het alsof je op je blote voetjes in een zomerveld staat. Voor deze dahliabruiloft zijn dahlia’s Black Fox gecombineerd met grootbloemige rozen. Een Toffee of Sand Dune geeft die flair. Daardoor is het een spannende combinatie. Ook zie je de dahlia Maarten Zwaan. Gecombineerd met springerig groen geeft het een natuurlijk effect.

Dahlia’s: sterk en vertrouwd

Dahlia’s staan niet alleen prachtig op een bruiloft. Je kan er ook echt op rekenen dat dahlia’s je klanten niet in de steek laten. Vanaf het eerste moment stralen ze je tegemoet. Ze kunnen ook tegen een stootje. Een dahlia groeit en bloeit tenslotte buiten in Nederland. En wij weten: in Nederland kun je vier seizoenen op één dag hebben. Pascal van The house of Artz vertelt:

Dahlia’s zijn de meest vertrouwde bloemen om te gebruiken met de omstandigheden van een huwelijk. Deze bloem kan veel hebben qua weersomstandigheden en daarom gebruik ik hem vrij vaak in het seizoen wanneer deze verkrijgbaar is!

Dahlia Van der Plas Wedding Maraig

Voor een bruiloftsopdracht ga je alleen voor het beste. Je gaat voor zekerheid en kwaliteit. Dan kies je voor Van der Plas, Europa’s #1 platform voor bloemisten. Ook voor bruiloften en events. Op ons kun je rekenen. Zomer of niet. De bruiloftsbloemen vind je in de webshop.

Bij Van der Plas krijg je: vaste prijzen, levergarantie en kwaliteitsgarantie. Je kunt je bloemen al maanden van te voren bestellen. En dat voelt goed. Jouw klanten weten precies waar ze aan toe zijn. En jij ook. Zo kun jij doen waar je goed in bent. Prachtige creaties maken en het bruidspaar laten stralen. Zorgeloos en gemakkelijk. Je hebt nog vragen? We staan persoonlijk voor je klaar, je contactpersoon helpt je graag.

Ben je al bekend met ons prachtige wedding magazine? Je vraagt hem hier gratis aan. Nog geen klant? Geen zorgen, je krijgt er gratis een klantaccount bij.

Je bent nog maar één klik verwijderd van de snoepwinkel voor bloemisten. 

Op zoek naar meer inspiratie voor je winkel? 

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig