Droogbloemen voor uw winkel

In de jaren ’70 en ’80, de jaren van de flower power, waren droogbloemen een enorme trend. Sindsdien is hun populariteit afgenomen. Droogbloemen werden beschouwd als ouderwets, stoffig en muffig. Gelukkig hebben droogbloemen, zoals bijna elke trend, een grote comeback gemaakt. Social Media staat bol van de boeketten, arrangementen en interieurs, met in de hoofdrol droogbloemen. Speel nu in op deze huidige trend en ga op zoek naar een leverancier van droogbloemen.

  • Meer dan 15 000 producten

  • Persoonlijk contact

  • Meer dan 50 jaar ervaring

  • (Droog)Bloemen, planten en decoratie in 1 bestelling

Waarom droogbloemen?

Tegenwoordig is duurzaamheid een belangrijk thema in ons leven. Droogbloemen zijn het perfecte voorbeeld van een milieuvriendelijk product. Ze hebben een natuurlijke uitstraling, zijn onderhoudsarm en gaan langer mee dan verse bloemen. Als gevolg daarvan brengen ze ook een heel nieuw kleurenpalet op tafel, zoals pastelkleurige bloemen, vanwege hun vervaagde look. Nu kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en uw klanten verleiden met uw creaties.

Assortiment van droogbloemen

In de webshop van Van der Plas Flowers and Plants vindt u een compleet assortiment droogbloemen. Lavendel, Pampagras, Gypsophila noem maar op, wij hebben het. Maar er is meer. Onze webshop is ook gevuld met geconserveerde bloemen, droogbloemenarrangementen, kransen, zelfs gebleekte en geverfde droogbloemen.

Bestel uw droogbloemen

Bent u op zoek naar een groothandelaar in droogbloemen? Neem dan een kijkje in onze webshop en ontdek zelf ons complete assortiment. Wist u dat Van der Plas Flowers and Plants de ultieme one-stop-shop is voor elke bloemist? Onze groothandel webshop is ook gevuld met verse bloemen, planten en decoratieve artikelen die rechtstreeks van de beste kwekers en leveranciers komen. Alles wat u nodig heeft voor uw bloemenwinkel.

Vrijblijvende inlogcode aanvragen voor de webshop

Om uzelf er van te overtuigen dat onze prijzen scherp zijn, ons assortiment enorm en bestellen heel eenvoudig, kunt u vrijblijvend en gratis een inlogcode aanvragen voor onze webshop. De aanvraag van de inlogcode verplicht u tot niks maar u heeft direct toegang tot alle producten inclusief de prijzen.

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig

Droogbloemen

  • Meer dan 15 000 producten

  • Persoonlijk contact

  • Meer dan 50 jaar ervaring

  • (Droog)Bloemen, planten en decoratie in 1 bestelling