Duurzame bloemen en planten

Bloemisten zorgeloos laten inkopen, dat is de missie van Van der Plas. Hier hoort de ecologische voetprint ook bij. Wij zorgen ervoor dat van veld tot vaas, het hele proces, zo eerlijk mogelijk gaat. Jij kan daarom zorgeloos duurzame bloemen en planten kopen bij Europa’s #1 platform voor bloemisten.

Opwarming tegengaan

Bent u op zoek naar een duurzame Nederlandse bloemen- en plantenexporteur? Van der Plas is wat u zoekt. Een hecht familiebedrijf en al meer dan vijftig jaar een vooruitstrevende bloemen- en plantengroothandel. Onder de meer dan 450 personeelsleden vind je meerdere generaties uit verschillende families. We weten: er is een tijd is na onze tijd. Ook wij hebben onze plichten om opwarming van de aarde tegen te gaan.

Bovendien mag winst niet ten koste gaan van de gezondheid en rechten van mensen. Waar dan ook in de sierteeltketen. Daar gaan we voor.

Lees hieronder verder over onze certificeringen.

Keurmerken

van duurzame bloemen- en plantengroothandel Van der Plas

Daden zeggen meer dan woorden. Als Europa’s #1 inkoopplatform voor bloemisten pakken we onze verantwoordelijkheid. Omdat het onze plicht is. Het is dan ook een onderdeel van onze misse: Europese bloemisten zorgeloos laten inkopen. We zijn een stabiele partner in de duurzame wereld van morgen. Deze internationale erkende certificeringen zijn daar een onderdeel van. Voor duurzame bloemen en planten moet je dus óók bij Van der Plas zijn.

Flourishing Together

De bloemen- en planten van gecertificeerde leveranciers volgen we door de hele keten. Het EKT is hierbij onmisbaar. Hierin staat de kweker met een uniek nummer per product. De producten zijn hierdoor herleidbaar en sluit onrechtmatig gebruik van certificering uit. En is een onderdeel van Global G.A.P. De herleidbaarheid noemen we Chain of Custody.

Even een voorbeeld: Van de Plas wil bloemisten jaarrond van prachtige kwaliteitsrozen voorzien. Een kweker uit Afrika, een risicogebied, biedt deze aan. We nemen alleen rozen van deze kweker af als hij gecertificeerd is op het gebied van G.A.P, milieu én mens. Ons motto is dan ook: flourishing together. Een duurzame bloemengroothandel word je niet alleen. Samen met onze Flourishing Partners gaan we voor duurzaam.

Probeer onze webshop
vrijblijvend uit

  • Zorgeloos inkopen op Europa’s #1 platform voor bloemisten

  • Uniek assortiment van bloemen, planten en decoratie binnen handbereik voor uw bloemenwinkel

  • Altijd een eigen contactpersoon die voor u klaarstaat

  • Stabiele partner voor een duurzame wereld van morgen