De Trade Fair betekent drie dagen lang inspiratie opdoen, de nieuwste trends ontdekken, netwerken en genieten van de allernieuwste collecties. Wij keken er enorm naar uit om elkaar hier weer te mogen ontmoeten. Voor iedereen die ons niet fysiek heeft kunnen bezoeken geen paniek, wij brengen de beurs via deze weg naar u toe!

Dutch Lily Master X Van der Plas

Lancering van nieuwe producten

De beurs is de perfecte gelegenheid om je nieuwe producten te introduceren. Zo lanceerde SV.CO de Celosia Tasty Twist, een kleurrijke plant die vanaf april 2022 verkrijgbaar is! Sa-Nook dendrobium stelde haar bijzondere orchidee vanilla voor aan de beursbezoekers, wanneer deze planten drie jaar oud zijn produceren zij echte vanille bonen. Royal van Zanten showde zijn prachtige nieuwe Cruela.

Onze Flourishing Partners

De Flourishing partners van Van der Plas konden niet ontbreken op de beurs. Dutch Lily Masters pakte uit met een geweldige leliewand waar zij hun geurloze lelies tentoonstelden. Op de stand van BergRoseS kwam een explosie van kleuren op je af! Hier werden bekende soorten zoals Buttercup, Avalanche en Jumilia geshowd aan de beursbezoekers. Rosa Plasa toonde haar bekendste rozen met hierachter prachtige foto’s van de werknemers uit Ethiopië waar zij hun rozen vandaan importeren.  Bij de stand van Summit Gerbera waande je jezelf in een wereld vol kleuren.  Alle soorten gerbera’s zijn bij deze stand op verschillende hoogtes opgehangen, een prachtig gezicht!

Summit Gerbera

De mooiste stand van allemaal

Als nummer #1 platform voor bloemisten in Europa willen wij jouw als bloemist graag inspireren. Dit deden wij op de beurs met een bloemenwinkel vol met prachtige bloemen. Onze bloemen designer voelde zich als een kind in de snoepjeswinkel en deelde hier geweldige boeketjes uit aan de beursbezoekers. De boeketjes bestonden uit een mix tussen droog en verse bloemen.

Ook wij hebben een noviteit die wij op de beurs hebben gepresenteerd. Namelijk het 100% duurzame papier van bloemenafval, waarin wij de boeketjes verpakten. Een uniek en nieuw concept dat ook nog eens recyclebaar is. Is dat niet gaaf? Ook de stickers die het boeketje afsloten waren milieuvriendelijk en bestonden uit 100% landbouwafval. Dit maakt dat er bij het produceren van dit materiaal geen bomen gekapt hoeven te worden. Samen op weg naar de duurzame wereld van morgen.

Wij als van der Plas bedanken alle bezoekers van onze stand en kijken er naar uit u volgend jaar ook op de stand te ontmoeten!

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig