De maanden juni, juli en september zijn de populairste maanden om te trouwen. Ook in deze tijd vieren we de liefde dan ook het liefst in de zomermaanden. De zon schijnt, de lucht is gevuld met de zoete geur van de zomer, tijd voor een bruiloft! Op de mooiste dag van je leven hoort een prachtig bruidsboeket. Wat zijn de laatste trends op bruidsboeket-gebied? Kan ik nog wel met die witte roos aankomen? Wij zetten de laatste trends qua bruidsboeketten voor je op een rij.

De Pioenroos

Is het eerlijk om met deze tijdloze bloeier te beginnen? Wat is daarop ons antwoord? JA! Hoewel er hier toch ook wel verschuivingen qua populariteit zijn. De prachtige witte Duchesse de Nemour & Princess Bride waren voorheen de populairste trouw-pioenen. Hoewel de het laatste jaar wel een kleurverschuiving in bruidsboeketten zien. Roze is het namelijk helemaal dit seizoen. Van pasteltintige pioenrozen zoals Sarah Bernhard en Dinner Plate, tot de wat meer vibrante Alexander Fleming. Trouwens, wat we ook vaker zien (en wie weet wordt dit wel de trend van volgend jaar) zijn zalmkleurige pioenenrozen. Kijk eens naar de Coral Sunset of de Pink Hawai!

Peony Wedding Bouquet

De Aronskelk

Een elegantere bloem bestaat er bijna niet, de Aronskelk, ook wel bekend onder de namen Calla Lily en Zanthedeschia. Geen poespas, geen opsmuk, deze bloem heeft niets nodig. Het is een klassieke bloem, die je vooral in de jaren 30/40 veel voorbij zag komen. Klassiek is het nieuwe vintage, en vintage is het helemaal! Kies voor de Captain Ventura of Blush White voor een klassiek bruidsboeket. Prachtige, puur-witte Aronskelken die een plaatje zijn op zichzelf. Simpel wordt vaak nog verward met saai, en dat is onterecht, simpel is het nieuwe bont!

Calla Lily Wedding Bouquet

De Roos

De koningin van de bloemen kan natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Maar allicht zal de kleurenkeuze je verbazen. Waar witte rozen de bruidsboeketten regeerden is het nu tijd om afstand te doen van de troon, want er is een namelijk een nieuwe koningin, de Perzikkleurige roos. Perzik really? Jazeker, Perzik. Deze kleur komt natuurlijk in verschillende tinten, een lichte kleur zoals Pearl Avalanche of Talea, of de donkere Prima Donna of Vintage. Perzikkleurige rozen doen het geweldig in elk Bohemian Bruidsboeket. Bohemian betekent frivool en vrij. Combineer perzikkleurige rozen met weelderige groen zoals Olijf of Eucalyptus. Groots en door-de-war is een absolute must met deze Roos!

Bridal Bouquet Salmon

Op zoek naar het hele assortiment waar ook deze bovengenoemde bloemen te vinden zijn, klik dan hier.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief, wees niet bang, we spammen niet.

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig