Droogbloemen zijn tegenwoordig een bloeiende zaak voor elke bloemist. Wie had gedacht dat de ouderwetse droogbloemen zo’n enorme comeback zouden maken! Het is geen verrassing dat ze dit najaar bovenaan de lijst van de bloementrends staan. Maar door de enorme variëteit aan herfst droogbloemen kunnen de mogelijkheden een beetje overweldigend zijn.

Om je te helpen hebben we dit geweldige herfstkleurenpallet samengesteld. Een makkelijke manier om erachter te komen welke droogbloemen perfect zijn voor je bloemenwinkel dit seizoen. 5 kleuren met een ultieme herfstbeleving.

Tavolozza di colori per fiori secchi

Mahonie

Deze kleur heeft de beste Herfst-naam die er is, want hij is toch naar een boom vernoemd. Hoewel het een vrij donkere kleur is, is het ook een warme en uitnodigende kleur. Met deze kleur kan je niet fout gaan. Kies hiervoor gedroogde tarwe en graan zoals Triticum of Phalaris. Alhoewel deze gewassen geverfd zijn, hebben ze nog steeds een natuurlijke uitstraling.

Roest

Oranje is onmiskenbaar verbonden met de herfst. Het is ongetwijfeld de eerste kleur die in je opkomt als je aan de herfst denkt. Bewaarde beukenbladeren maken van elk arrangement een Herfst feestje. Gedroogde Helichrysum en Carthamus  in de prachtige tinten oranje zijn onmisbaar dit seizoen.

Beige

Een zachte, warme kleur om je herfstkleurenpalet aan te vullen. De perfecte droogbloem in deze kleur moet dan ook de Cortederia zijn. Elegant, statig en klaar om in het middelpunt van de belangstelling te staan met een hoogte van meer dan 150 cm. Gedroogde rozen of pioenen zijn ook een grandioze keuze in deze kleur.

Oker

De perfecte basis voor elk arrangement, omdat het gemakkelijk te combineren is met donkere tinten. Gedroogde zonnebloemen zijn waarschijnlijk de beste keuze in deze kleur. En zonnebloemen zijn onlosmakelijk verbonden met de herfst. Gedroogde Camomilla en Achillea zijn de beste keus in deze kleur. Een aanwinst voor elk herfstboeket.

Koningsblauw

Een perfecte blauwtint om aan je herfst assortiment toe te voegen. Als je op zoek bent naar natuurlijk gekleurde droogbloemen in deze kleur bent u bij ons aan het juiste adres. Gedroogde bloemen zoals Eryngium, Limonium en lavendel zijn er bijvoorbeeld in Koningsblauw.

Recevoir gratuitement
de línspiration

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Pas de spam et vos données sont en sécurité