Een bruiloft met gerbera’s, dat zie je meteen voor je. De open uitstraling, de vreugde en de fleurigheid. Je krijgt het allemaal als je gaat voor de gerbera. Combineer verschillende aardse kleuren met frisse en zachte tinten en beleef een heuse Retro 70’s bruiloft. Je ontdekt er alles over in dit blog.

Wist je al dat Van der Plas Europa’s #1 bloemistenplatform is voor bruiloften? Bestel hier gratis jouw weddingmagazine voor bloemisten vol inspiratie. Nog geen klant? Je account voor de webshop krijg je er voor niks bij.

Gerberatrouwerij in Retro 70’s thema

Wijde pijpen, bloempatronen, oker, oranje en roodbruin. Fan van retro? Hou je van de 70’s? Liever LP’s dan Spotify? Geweldige gerbera’s zijn een goed idee. In verschillende tinten oranje en andere warme kleuren. Of gecombineerd met de kleur goud, spat het 70’s gevoel direct van de bruiloft. Aardse kleuren in een melange met felle kleuren geeft een uniek gevoel. Probeer het eens met fel roze, roodbruin, zonnig geel. De jaren 70: een tijd van optimisme en idealisme. Perfecte ingrediënten voor een bruiloft. Benieuwd of gerbera’s ook een duurzame keuze zijn: lees dan verder.

Duurzame bruiloft met germini’s en gerbera’s

De jaren 70 gaan over zuinig zijn op Moeder aarde. Onze flourishing partner Summit Gerbera heeft een MPS-A certificering, social qualified en GAP gecertificeerd. Zonnig duurzaam gekweekte gerbera’s en germini’s dus. De kwekers hergebruiken bovendien al het water nadat het is gezuiverd. Toasten en proosten met een zuiver geweten noemen we dat. Proost! Hoe het kiezen van een bruiloftsthema je een trendsetter maakt. Daarover hieronder meer.

Bruiloft in Vintage Folklore thema

Van der Plas wist het al. De 70’s komen terug. Bloemenbureau Holland ziet het ook en maakt het zelfs één van dé trends in 2023. Jouw klanten als heuse trendsetter door het leven laten gaan? Kies dan voor het Retro 70’s trouwthema. Houd de site met trends van het Bloemenbureau in de gaten. En vind meer informatie over deze en andere trends voor 2023.

Samenvattend: zijn gerbera’s geschikt als bruiloftsbloem? Zijn gerbera’s een duurzame keuze? Zijn gerbera’s trendy en hip? Ja, ja en nog eens ja! John Travolta zong het al in de 70’s: You’re the one that I want

Gerbera bruiloft

Een bruiloft is romantisch, speciaal en spannend. Het #1 platform voor bloemisten ontzorgt jou als bloemist met de mooiste bruiloftsbloemen. Bij Van der Plas krijg je: vaste prijzen, levergarantie en kwaliteitsgarantie. Je kunt je bloemen al maanden van te voren bestellen. En dat voelt goed. Jouw klanten weten precies waar ze aan toe zijn. En jij ook. Zo kun jij doen waar je goed in bent. Prachtige creaties maken en het bruidspaar laten stralen. Zorgeloos en gemakkelijk. Je hebt nog vragen? We staan persoonlijk voor je klaar, je contactpersoon helpt je graag. Is dit nog interessant voor je?

Je bent nog maar één klik verwijderd van de snoepwinkel voor bloemisten. 

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig