Geen bloem zo zuiver als de lieflijke lelie! Met haar langzaam opengaande bloembladen, is ze van cruciaal belang op emotionele gebeurtenissen als een begrafenis. Met op 1 november het jaarfeest Allerheiligen waarbij aan geliefde en overleden dierbaren wordt gedacht – is de nieuwe geurloze lelie-collectie van onze flourishing partner Dutch Lily Masters onmisbaar!

Voor de meeste Europese bloemisten is de week voor Allerheiligen er een van topdrukte! Klanten lopen bloemwinkels plat om een bewogen bloemetje (of bloemstuk) naar het graf van hun geliefde overledene(n) te brengen. De nieuwe geurloze lelie-collectie van Dutch Lily Masters is bijzonder geschikt om deze in de Allerheiligen-bloemcreaties te gebruiken! De lelies – de Nederlandse meesterwerken van vandaag – zijn van excellente kwaliteit. Niet voor niets is Dutch Lily Masters daarom al jarenlang een flourishing partner van Van der Plas.

Dutch Lily Master X Van der Plas

Pure onschuld en maagdelijke liefde

Niet alleen op begrafenissen, ook op bruiloften zie je de lovely lelie terug. Met name de witte lelie is hét symbool van pure onschuld en maagdelijke liefde. Deze bol naar knop, ontpopt zich uiteindelijk tot een schitterende bloem waar niemand zijn ogen vanaf kan houden. Wist je dat er ongeveer 100 verschillende soorten en meer dan 2000 lelierassen bestaan? In dat rijtje voegt zich nu ook de nieuwe en unieke geurloze collectie leliesoorten van Dutch Lily Masters. Verfijning en vernieuwing is tenslotte waar zij voor staan. De kleurrijke creaties zijn parfumvrij en maken deze bloem voor iedereen – ook de ‘geurgevoeligen’ – geschikt!

Van waanzinnig wit tot sinaasappeloranje! 

Kies je voor de waanzinnig witte Eyeliner of juist de gele Nashville voor wat zonnigheid in je bloemstuk? De vrolijke sinaasappeloranje Valencia mag er trouwens ook zijn! En wat denk je van de stijlvolle Spotify White of Spotify Pink? Toch op zoek naar meer pit, dan kan je niet om de begeerlijke rode Ducati lelie heen! Voor welke kleur, compositie of uitstraling uw klant ook kiest, deze schitterende bloemen pronken gegarandeerd twee volle weken in de vaas.

Dutch lily masters

Bijzondere blikvangers

Kortom, Dutch Lily Masters verheft de lelie tot kunst en dat is terug te zien in haar nieuwste collectie. Waardevolle momenten in het leven, waaronder Allerheiligen, verdienen alleen de allerbeste lelies!

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig