Voel je dat ook, die verandering in seizoenen? De dagen worden korter en de behoefte om met een goed boek onder een deken te kruipen is ineens heel sterk. Huizen zijn gevuld met kaarsen en warme decoraties. Dat is allemaal leuk en gezellig, maar er is werk aan de winkel. Je klanten hebben behoefte aan prachtige, warme en liefdevolle herfstbloemen om naar te kijken. Rol je mouwen op, het is tijd voor een beetje bloemen magie

Maar welke bloemen gebruik je? Zijn je boeketten nog steeds in lijn met de laatste trends? Maak je geen zorgen, je boeketten zijn waarschijnlijk prachtig zoals altijd. Maar als je toevallig een lijstje van de meest populaire herfstbloemen in onze webshop nodig hebt? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Hier is de top 5 van onze populairste herfstbloemen.

Chrysanten

Deze bloem zal je waarschijnlijk op geen enkele manier verrassen. De chrysant brengt warmte en kleur in elk boeket en heeft een extreem lang vaasleven tot wel drie weken. De mogelijkheden met chrysanten zijn overweldigend. Deze bloemen zijn er in alle kleuren die de herfst te bieden heeft. Goud, brons, paars en oranje, allemaal perfecte keuzes voor dit seizoen. Chrysanten zijn er in verschillende soorten. Tros, Santini of pluizig, allemaal stuk voor stuk ideaal voor de herfst

Anjers

De anjer is altijd een betrouwbare partner geweest voor elk boeket. Het staat echter zelden in het middelpunt van de belangstelling. Dit seizoen is het anders. De anjer krijgt deze herfst eindelijk de aandacht die het verdient. De dubbelbloemige variant is beschikbaar in een gigantische hoeveelheid kleuren die elk herfstarrangement zal aanvullen. Diep paars, donkerrood, zacht oranje, levendig groen zijn slechts enkele van de verbazingwekkende kleuren van deze bloem. Wist u dat er ook een geschilderde reeks anjers bestaat? Verf wordt aan het water toegevoegd en zorgt voor een uniek kleurpatroon.

Hortensia (Classic)

De Hortensia heeft geen introductie nodig, want het is een van de meest populaire bloemen onder bloemisten. De hortensia met zijn sprankelende wolken brengt prachtige kleuren in elk huis. Maar we hebben het niet over de gewone hortensia’s voor dit seizoen. We hebben het over de Classic variëteit. Deze zijn doorgekleurd om een hortensia in de kleuren van het seizoen te creëren. Bordeaux of groen/paars bijvoorbeeld. Wist u dat deze variëteit ook uitstekend te drogen is?

Cymbidium

Als er een fashion-week voor bloemen was, zou de Cymbidium de show gestolen hebben. De lange steel en de elegante bloemen van de Cymbidium maken het een plaatje in alle kleuren van de herfst. Ben je op zoek naar een duurzame bloem met een geweldig vaasleven van meer dan 4 weken? De Cymbidium is dit seizoen jouw to-go-to flower. Verkrijgbaar in bruin, goud, geel, roze, wit en groen. Allemaal kleuren die dit najaar een aanvulling zijn.

Physalis

De Physalis wordt ook wel de Chinese Lantaarn genoemd, omdat het precies lijkt op een klein lantaarntje. Deze leuke kleine oranje wolkjes zijn ongeveer 5 cm groot en een leuke toevoeging deze herfst. Zo gezellig! De gouden en warme oranje kleur is een welkome gast in elk herfstarrangement. De lantaarntjes zijn ook perfect als tafeldecoratie, want ze zijn uitstekend geschikt om te drogen.

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig