Jungle Vibes

Als bloemist volg je de laatste trends op het gebied van bloemen en planten waar je ook gaat. De laatste trend is de Jungle-trend. De Urban Jungle trend. Deze trend bouwde zich langzaam op en heeft nu een gigantische sprong naar de top gemaakt. Dankzij Urban Jungle zijn groene planten een blijvertje.

  • Meer dan 15 000 producten

  • Persoonlijk advies op maat

  • Meer dan 50 jaar ervaring

  • Bloemen, planten en decoratie in 1 bestelling

Middeleeuwen van de Kamerplant

Herinner je je vroeger nog? Stoffige vensterbanken vol met deprimerende kamerplanten die genegenheid en zorg nodig hadden in plaats van verwaarlozing. Dat waren de donkere tijden van de kamerplant. Gelukkig zijn die donkere dagen voorbij. Mensen zorgen weer voor hun planten en waarderen eindelijk hun schoonheid, en gaan zelfs zover dat ze hun eigen Urban Jungle creëren. Elke hoek van het huis is gevuld met groene planten, variërend van hoog tot klein en stekelig tot donzig. Er is geen goed of fout in de Urban Jungle. Gelukkig voor u is onze webshop gevuld met groene kamerplanten.

Eindeloos veel groen

Als bloemist wil je meedoen met deUrban Jungle-trend. Je bent op zoek naar een leverancier van kamerplanten! Van der Plas Flowers & Plants heeft het grootste, breedste en groenste assortiment kamerplanten dat je je kunt voorstellen. En het allerbeste? Ze komen rechtstreeks uit de kassen van de beste kwekers. Via ons platform ‘Plant World’ heb je exclusief toegang tot de kassen en kwekerijen van onze brede selectie van topkwaliteit kwekers.

Wat is de nieuwste trend?

Zoals we al eerder zeiden, kun je niet fout gaan met de Urban Jungle trend. Er zijn echter bepaalde kamerplanten die vrij populair zijn onder de Urban Jungle bloggers. Als je op Google zoekt naar Urban Jungle, staat de Monstera bovenaan elke lijst. Je vindt ook Euphorbia, Ficus, Alocasia, Succulenten, Pilea en nog veel meer in deze eindeloze lijst van kamerplanten.

Urban Jungle decoratie

Je hebt niet alleen planten nodig voor deze trend, maar je hebt ook decoratie nodig. De Urban Jungle trend gaat goed samen met zwart aardewerk, terra cotta potten of vezel potten (van natuurlijk materiaal). Bij deze trend kan je bijna geen fouten maken. Voeg nog een beetje goud toe en je bent in een mum van tijd uitverkocht!

Ben je op zoek naar een plantengroothandel die al deze planten en decoraties heeft? Zoek niet verder en haal je kamerplanten in de Van der Plas webshop.

Vrijblijvende inlogcode aanvragen voor de webshop

Om uzelf er van te overtuigen dat onze prijzen scherp zijn, ons assortiment enorm en bestellen heel eenvoudig, kunt u vrijblijvend en gratis een inlogcode aanvragen voor onze webshop. De aanvraag van de inlogcode verplicht u tot niks maar u heeft direct toegang tot alle producten inclusief de prijzen.

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig

Urban Jungle

  • Meer dan 15 000 producten

  • Persoonlijk advies op maat

  • Meer dan 50 jaar ervaring

  • Bloemen, planten en decoratie in 1 bestelling

Jungle Plants Urban