Bent u al bekend met ons wekelijks terugkerende item kweker van de week? Je hebt het waarschijnlijk al geraden, maar elke week zetten wij een kweker in de spotlight. Maar wat houdt dat eigenlijk in?

Groeien en bloeien

We zijn gek op alles wat groeit, en bloeit. Of het nu om meterslange gladiolen gaat, of mini succulenten, we zijn er gek op. Maar om al dit moois te aanschouwen moeten we terug naar de basis van het product: de kweker. Om de producten van de kweker in de spotlight te zetten hebben we het item ‘Kweker van de Week’ in het leven geroepen.

Elke kweker heeft zijn eigen verhaal

Van grootse bloemenkwekers tot de lokale plantenkweker, er is voor iedereen een podium. Elke kas vertelt zijn eigen verhaal. Dat is dus waarom we graag bij onze kwekers langsgaan. Even wat extra aandacht vinden wij namelijk heel belangrijk. We krijgen uitleg over het groeien en bloeien van het product, en we kunnen tegelijkertijd mooie foto’s schieten vanuit de kas.

Podium voor de kweker

Via Facebook en Instagram houden we onze volgers op de hoogte van de producten. Mooie foto’s vertellen vaak al een groot deel van het verhaal, maar we gaan nog verder. Onze klanten krijgen een e-mail met het assortiment, en op onze website vertellen we het verhaal van onze kwekers.

Meer weten?

Ben je benieuwd geworden? Hou dan deze pagina in de gaten. Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, wees niet bang, we spammen niet.

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig