In het voorjaar van de bloemist komt het ene hoogtepunt na de ander: Valentijnsdag, Vrouwendag en natuurlijk Pasen. We hebben rondgekeken in ons assortiment en een kleine selectie samengesteld met paasinspiratie voor uw bloemenwinkel: verse snijbloemen, mooie arrangementen, voorjaarsdroogbloemen en decoratieve artikelen. Voor Pasen dit jaar is er, zoals altijd, een uniek assortiment waar u zeker de juiste paasdecoratie-ideeën voor uw klanten zult vinden.

Pasen is niet alleen een symbool voor de lente of voor een nieuw begin, maar ook voor hoop. Beetje bij beetje kunnen de bloemenwinkels van onze bloemistenklanten hun deuren weer openen. Sommigen ontvangen nog klanten op afspraak, anderen doen weer gewoon zaken. Het is tijd om een frisse wind door de zaak te laten waaien. Je vindt hier alles wat je nodig hebt.

Lentebloemen

De lente staat in het teken van kleine dingen met een grote impact. Wij genieten ook van de eenvoudige dingen, zoals een geurige bloem, een mooi boeket tulpen of een geweldig bloemstuk met voorjaarsbloemen. Uw klanten worden geïnspireerd door de klassiekers van de lentebloemen, zoals de tulp, de hyacint en de narcis. Wij hebben de mooiste voorjaarsbloemen voor het paasseizoen voor u uitgezocht!

springflowers

Paasdecoratie artikelen

Natuurlijk mogen het paasei en de paashaas niet ontbreken in uw paasarrangementen. De nieuwste decoratieartikelen in combinatie met onze snijbloemen, potplanten en droogbloemen bieden eindeloze decoratiemogelijkheden. Heb je onze kransen met ingewerkte bollen al gezien? Je kunt hier in een handomdraai een geweldige paaskrans van maken.

easter arrangement

Planten & Arrangementen

Wat zou Pasen zijn zonder planten in vrolijke arrangementen? Narcissen, hyacinten en kalanchoës in de mooiste pastelkleuren, reeds voorgedecoreerd in geweldige sierpotten. Uw klanten zoeken ze als klein cadeautje, om iemand blij te maken of voor hun eigen paasdecoratie. In onze webshop vindt u een selectie van de mooiste arrangementen.

Kleurrijke gedroogde bloemen

De kleurrijke droogbloemen uit onze voorjaarscollectie zullen uw paastafel laten stralen. Wij hebben ook professioneel geverfde droogbloemen, grassen en veren in de meest stralende lentekleuren voor u. Kant-en-klare arrangementen als bol of krans zijn ook weer verkrijgbaar. Verras uw klanten met deze trendy blikvangers!

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig