De weg van de ranonkel naar uw winkel!

Haastige spoed is zelden goed, tenzij het om de orderverwerking bij Van der Plas gaat! In vliegende vaart verplaatsen de door uw bestelde ranonkels, zich van veld naar uw bloemenwinkel. Zo bent u verzekerd van optimale versheid en leverbetrouwheid. Ziet u ‘m al schitteren in een boeket of vaas? Als #1 platform voor bloemisten hebben wij een snelle en betrouwbare fijnverdeling ontwikkeld om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Waar wacht u nog op?

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Sinds de komst van de revolutionaire Kubus bij Van der Plas, gaat het verdelen van orders van snijbloemen stukken efficiënter! De kubus is een stalen constructie met twaalf kilometer lopende band waar de orders gepickt en verdeeld worden. Hierdoor kunnen wij een enorm assortiment aanbieden en u toch snelle en volledige verwerking garanderen. In deze baanbrekende ontwikkeling staat uw bestelling centraal.

Revolutionaire ‘Kubus’ is win-win

Sander van der Gugten, process engineer binnen Van der Plas, vertelt over de opzienbarende komst van de Kubus: “Door de Kubus verdelen we snijbloemen op klantniveau. Hierdoor zijn orders eerder klaar en vertrekken de bloemen sneller richting de klant. Daarnaast vermindert de Kubus de foutmarge aanzienlijk. Als partner voor bloemisten zijn wij ons natuurlijk bewust van dit belang. Oftewel: De Kubus is een win-win situatie voor ons én voor de klant.”

Hyacint inspiratie
Hyacint inspiratie

Van schets naar realiteit

Niet verwonderlijk is het uitgerekend Sander van der Gugten die de Kubus bedacht. “Op mijn twaalfde startte ik in de productie bij Van der Plas en pickte ik orders. Naast mijn studie ben ik hier altijd met veel plezier blijven werken en na het afronden van mijn master Supply Chain, ging ik aan de slag om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Mijn ervaring op de werkvloer kwam hierbij goed van pas. Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om een order compleet te maken en hoe kwetsbaar verse bloemen zijn!”

Anderhalf jaar lang werd er gewerkt aan het project. Begin juni 2019 werden de eerste schetsen op papier gezet en in maart 2020 was het eindelijk zover. Het bouwen begon. Sander: “Een geweldig moment! Zo gaaf dat mijn ideeën nu echt gerealiseerd werden. Nadat het bouwproces afgerond was, hebben we ruimschoots de tijd genomen om het proces te verbeteren. Inmiddels draait de Kubus al een aantal maanden op volle toeren.”

Levenslustige ranonkels

Een van de bloemen die zich weelderig door de Kubus beweegt, is de ranonkel. Zoals de lente voelt als een nieuw begin na een strenge winter, voelt ook de Kubus met haar kersverse manier van verdelen als een nieuw begin. Om deze tweevoudige start te vieren, hebben we deze week dit échte voorjaarsproduct in de spotlight staan: de ranonkel! Wat geeft een lekkerder lentegevoel dan deze levenslustige voorjaarsbloem?

Renoncule blanche, rose, orange, pourpre
Ranunculus světle růžová

In de spotlight 

Daarom promoten wij met liefde en passie de grandioze ranonkel. Deze week zijn onze ranonkels in een breed scala aan kleuren, soorten en maten in de aanbieding! Houd vooral onze webshop in gaten voor de scherpste sales. Aldus weg met de winterartikelen en lang leve de lente in uw winkel! Laten we snel de bloemetjes, uh ranonkels, buiten zetten!

Lila Ranunkel Strauß

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig