Nude Colour Wedding. Eén van de populairste trends bij bruidsparen. In deze blog gaan we – natuurlijk – in op passende flora bij dit bruiloftsthema. Welke bloemen zijn geschikt voor het Nude Colour bruiloftsthema? Daarnaast trakteren we je op prachtige foto’s. Zodat jij je klanten blij kunt maken. 

Waarom is het Nude Colour thema zo populair? Daar zijn verschillende redenen voor. Ten eerste is omdat dit thema heel goed samen gaat met andere kleuren. Op deze manier passen de kleding en kleuren van de locaties altijd bij het kleurthema. En heb je dus minder kans op mislukte foto’s of niet-passende composities.

De tweede reden die de populariteit van het Nude Colour thema verklaart: de bruid schittert als middelpunt! Door de omgeving te voorzien van zachte Nude Colours komt de bruid echt op de voorgrond te staan. Welke bruid wil dat nou niet?

Wil jij ook zorgeloos de bruid laten stralen op de mooiste dag van haar leven? Met Van der Plas ga je voor zekerheid. Je vindt de bruiloftsbloemen van de beste kwaliteit hier.

Nude Colour Gladiool

Binnen het Nude Colour bruiloftsthema moet je zeker de gladiolen niet vergeten. Dankzij de unieke lange vorm geven ze een extra dimensie aan de fleurige omlijsting. Bewonder het plaatje hiernaast en de plaatjes hieronder maar eens. Bovendien zijn gladiolen ook verkrijgbaar in zachte tinten zoals wit, zacht roze en zelfs bruin. Gladiolen staan niet alleen prachtig op een bruiloft. Je kan er ook echt op rekenen dat gladiolen je klanten niet in de steek laten. Ze kunnen tegen een stootje. Een gladiool groeit en bloeit tenslotte buiten in Nederland. En wij weten: in Nederland kun je vier seizoenen op één dag hebben. Bekijk hier ons aanbod en bestel ze direct. Nude Colour bruiloftsbloemen? Gladiolen!

Nude Colour Astilbes

Astilbes zijn prachtig op een bruiloft. Ook hier zie je de kleuren wit en zachtroze weer duidelijk terugkomen. Veel bloemen hebben een ronde vorm, de astilbe zorgt met zijn springerige en stervormige bloem voor afwisseling en vrolijkheid. Astilbes zijn met de zachte tinten uiterst passend voor een Nude Colour bruiloft. Van Aert is onze vaste leverancier voor astilbes. En dus één van onze bruiloftsbloemen partners.

Nude Colour Dahlia

Voor deze Nude Colour bruiloft hebben we onder andere gebruikt van prachtige astilbes, gladiolen en dahlia’s. De dahlia die we gebruiken heet Cafe au lait. De bloemen van deze dahlia zijn gigantisch. Niet alleen qua formaat, maar zeker ook qua uitstraling. De bloem is wit en de bladeren zijn lang en slank. De kern wordt naar het midden toe steeds iets meer roze. De subtiele overgang sluit perfect aan bij het thema. Gebr. van Egmond is de juiste keuze voor alle soorten, types en kleuren dahlia’s. Daarom zijn zij onze bruiloftsbloemen partner voor dahlia’s. Benieuwd naar rest van de fleurige kaders van dit thema? Je leest het hieronder.

Voor een bruiloftsopdracht ga je alleen voor het beste. Je gaat voor zekerheid en kwaliteit. Dan kies je voor Van der Plas, Europa’s #1 platform voor bloemisten. Ook voor bruiloften en events. Op ons kun je rekenen. Zomer of niet. De bruiloftsbloemen vind je in de webshop.

Bij Van der Plas krijg je: vaste prijzen, levergarantie en kwaliteitsgarantie. Je kunt je bloemen al maanden van te voren bestellen. En dat voelt goed. Jouw klanten weten precies waar ze aan toe zijn. En jij ook. Zo kun jij doen waar je goed in bent. Prachtige creaties maken en het bruidspaar laten stralen. Zorgeloos en gemakkelijk. Je hebt nog vragen? We staan persoonlijk voor je klaar, je contactpersoon helpt je graag.

Ben je al bekend met ons prachtige wedding magazine? Je vraagt hem hier gratis aan. Nog geen klant? Geen zorgen, je krijgt er gratis een klantaccount bij.

Is dit nog interessant voor je? 

Op zoek naar meer inspiratie voor je winkel? 

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig