De elegante orchidee is bij uitstek dé plant voor de bloemist tijdens zonnige zomermaanden. Met de onverwoestbare orchidee ziet uw winkel er altijd kleurrijk, aantrekkelijk én vol uit. Orchideeën blijven lang mooi bij warm weer en zijn in oneindig veel kleuren verkrijgbaar. Snel bestellen dus!

Niets aantrekkelijker dan een winkel vol uitbundige bloemen, één probleem: tijdens warme zomermaanden wil je niet te veel snijbloemen voor hebben staan. Liever houd je ze achter in de koeling en vul je vaker bij, zodat de bloemen mooi vers blijven. De oplossing? De warmtebestendige en onverwoestbare orchidee die voor volop volume en kleur in uw winkel zorgt!

Als ideale partner voor de bloemist heeft Van der Plas uiteraard de beste orchideeënkweker voor u uitgekozen. Optiflor is een grensverleggende orchideeënkweker met meer dan 100 jaar kweekervaring en heeft bovendien het meest onderscheidende, breedste Phalaenopsis assortiment van heel Europa! Ze kweken unieke soorten en variëteiten die je nergens anders tegenkomt. Aldus orchideeën met een echte wow-factor! Wist je dat Optiflor ook orchideeën in een veel kleiner potformaat dan de standaard potmaat 12 kweekt? Deze week hebben we drie uitzonderlijke soorten Phalaenopsis uitgelicht!

Singolo – eerste één bloemige Phalaenopsis

Als de eerste éénbloemige Phalaenopsis is de Singolo een ronduit opvallende verschijning. Een stevige, compacte plant met één prachtige, grote bloem, die hoog boven het lage blad uittorent en eigenwijs de wereld in blikt. Met een grote bloemdiameter van 14 centimeter is deze orchidee zowel mooi in zijn eentje, maar in ook in een groepje straalt deze verleidelijke solo! Zet twee of drie witte, paarse of roze singolo’s in een opvallende pot naast elkaar en succes gegarandeerd!

pianta rosa orchidea phalanopsis
pianta di phalanopsis di orchidea bianca

Ponto – sympathieke bruggenbouwer

Wie zegt dat een bloem enkel recht omhoog mag groeien? Als een sympathieke bruggenbouwer brengt de Ponto graag mensen bij elkaar. De sierlijke takken met hun weelderige bloemenpracht vinden elkaar in de lucht. Het resultaat is een brug, geplaveid met bloemen. Dankzij het compacte karakter en de ranke uitstraling is de Ponto zeer geschikt voor de vensterbank. De parmantige Ponto heeft bloemdiameter van 9 centimeter en is verkrijgbaar in de kleur wit. Met twee opvallende sierpotten maak je de Ponto tiptop af!

Formidablo – waterval van maagdelijk witte bloemen

Met een taklengte tot wel 90 centimeter zijn de schitterende bloemen van deze bijzondere soort een regelrechte lust voor het oog! De Formidablo dankt zijn bijzondere vorm aan de toepassing van een ambachtelijke Japanse staaldraadtechniek. Rondom deze orchidee met een waterval aan maagdelijk witte bloemen, hangt een bijzonder mystieke sfeer. De fantastische Formidablo maakt op iedereen een onuitwisbare indruk en is in welke ruimte dan ook een elegante eyecatcher!

Nieuwsgierig naar het totaalassortiment van de Phalaenopsis? Bekijk snel onze webshop en maak uw winkel summerproof! Met onze orchideeën is een totaalbeleving voor uw klanten gegarandeerd!

white orchid phalanopsis plant

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig