Flourishing
together

Samen bloeien en groeien

Een assortiment
afgestemd op de
seizoenen

Ieder seizoen kent zijn eigen karakteristieke charme. Van winterwarm wit naar vrolijk lente, uit je bol met fleurige zomerbloeiers en dan een spetterend palet van dieprood, geel en bruin in de herfst.

Trends door onze
stylisten

Dit alles ziet u terug in het royale assortiment dat wij elk jaargetijde weer wisselen. Door het nauwe contact met onze stylisten, zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends.

Kennis
die we delen

Die kennis geven we graag aan u door, zodat u ook als bloemist het hele jaar door trendy bloemen, planten en decoratie passend bij ieder seizoen, aan uw klanten kunt verkopen.

Focus
op duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons centraal. Niet alleen in de relatie met u en onze medewerkers, ook in de processen en materialen die we gebruiken, vinden we dit belangrijk. Onze ambitie is een wereld met minder plastic, biologisch afbreekbare verpakkingen en natuurlijke en ecologische producten!

Een wereld aan
variatie

Doordat we bloemen en planten direct bij de kweker vandaan halen, staat uw bestelling vliegensvlug in uw winkel. Samen met de kweker bekijken we welke seizoensbloemen het beste bij uw winkel passen. Onze specialisten halen vanuit de hele wereld de meest exclusieve en bijzondere soorten, deze bieden we uiteraard tegen een scherpe prijs aan u aan.

Kweker tot winkel
in 24 uur

Wij staan voor (di)vers en snel! Binnen 24 uur staat de bestelling bij u in de winkel. Onderweg van kweker tot winkel, controleren we met de grootste zorg voortdurend uw bloemen en planten. Uiteraard zijn deze voorzien van een eersteklas verpakking.

Dat is snel!
Levering

Ons volledig assortiment bestelt u eenvoudig via onze webshop of uw accountmanager.

En met ons uitgebreide netwerk van logistieke partners, leveren wij in héél Europa bij u in de winkel! Ons serviceniveau is ongekend hoog. De door u bestelde producten worden binnen 24 uur bij u geleverd. Bovendien staat onze accountmanager 24/7 voor u klaar!

Probeer onze webshop
vrijblijvend uit

  • Zorgeloos inkopen op Europa’s #1 platform voor bloemisten

  • Uniek assortiment van bloemen, planten en decoratie binnen handbereik voor uw bloemenwinkel

  • Altijd een eigen contactpersoon die voor u klaarstaat

  • Stabiele partner voor een duurzame wereld van morgen