Van der Plas Flowers and Plants tekent partnerovereenkomst met Fachverband Deutscher Floristen-GmbH.

Rijnsburg, 1 september 2023 – Van der Plas Flowers and Plants zal samenwerken met de vakvereniging Deutscher Floristen-GmbH (FDF). De werkgevers- en beroepsvereniging FDF vertegenwoordigt al lange tijd actief de belangen van bloemisten en werkgevers in de Duitse bloemenhandelsbranche. Omdat de behoeften van de vakbloemist centraal staan voor beide partijen, bundelen ze nu hun krachten om bloemenwinkels en ledenbedrijven nog beter te kunnen ondersteunen.

Uitbreiding van de bestaande samenwerking

Het besluit van Van der Plas Flowers and Plants en FDF is het resultaat van de succesvolle samenwerking tussen Van der Plas Flowers and Plants en de regionale afdelingen van FDF. Tijdens deze samenwerking bleek al dat de kernwaarden van FDF en Van der Plas Flowers and Plants uitstekend bij elkaar passen. Hierop besloten beide partijen om de samenwerking landelijk uit te breiden, zodat iedere Duitse bloemist van het partnerschap kan profiteren.

Kwaliteitsleverancier en partner

“Voor Van der Plas is het partnerschap een mooie manier om de Duitse bloemist te ondersteunen; als kwaliteitsleverancier en als partner”, zegt Jeroen Judels, commercieel manager bij Van der Plas Flowers and Plants. “Daarom bieden we FDF-leden exclusieve aanbiedingen op het volledige assortiment snijbloemen, potplanten en decoratiematerialen in de Van der Plas-webshop. Samen zorgen FDF en Van der Plas ervoor dat de FDF-leden alle middelen hebben om hun bedrijf te laten groeien en bloeien.”

Manfred Hoffmann, creative director bij de vakvereniging Deutscher Floristen e.V.-Bundesverband, voegt toe: “Van der Plas biedt onze branche een echt inkoopalternatief! Alle producten die relevant zijn voor vakhandel z¬ijn onder één dak georganiseerd. Bovendien is de webshop uitgebreid en overzichtelijk, de logistiek is uitstekend georganiseerd en duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Van der Plas past dus uitstekend in ons partnerportfolio. We kijken ernaar uit om dit nieuwe partnerschap tot leven te brengen, de branche te inspireren en onze leden te ondersteunen!”

Branchevereniging voor Duitse bloemisten

Het FDF vertegenwoordigt de aangesloten bloemisten op alle mogelijke manieren om het beroep van de bloemist aantrekkelijk, levensvatbaar te maken en te behouden. Het FDF zet zich actief in voor de belangen van haar leden en de hele bloemistenbranche als geheel tegenover wetgevers, sociale partners, politici, marktpartners en instellingen. De leden zijn georganiseerd in regionale verenigingen die onderdeel zijn van het FDF. Ieder lid heeft een eigen contactpersoon die beschikbaar is voor alle vragen met betrekking tot het bloemistenvak.

Over Van der Plas Flowers and Plants

Van der Plas Flower and Plants is het nummer 1 platform voor bloemisten. Het bedrijf voorziet bloemisten van de mooiste hoogwaardige bloemen, planten en decoraties tegen scherpe prijzen. Dankzij directe inkoop bij de kweker, zorgt Van der Plas ervoor dat bloemisten snel over de gewenste bloemen en planten beschikken. Van der Plas heeft daarbij oog voor het milieu en werkt actief aan de verduurzaming van de (sierteelt-)keten. Door de samenwerking met kwekers over de hele wereld, omvat het assortiment van Van der Plas altijd een rijke variëteit aan bloemen en planten. Een persoonlijke benadering staat daarbij centraal. Bloemisten hebben altijd een eigen contactpersoon, zodat ze snel met Van der Plas kunnen schakelen.

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig