Ontdek de wereld, breng Eden Collection bij u thuis. (Discover the world, bring Eden Collection into your home). Dit is waar het om draait bij de Eden Collection van Smit Kwekerijen. Onze kweker van de week. Want wie houdt er niet van de wereld te ontdekken? De wereld met al haar schoonheid en pure natuur. Waarin de meest uiteenlopende geheimen verborgen liggen. 

Selectie

Door middel van een selectie van unieke en onderscheidende kamerplanten probeert Smit Kwekerijen een aantal van deze geheimen te onthullen. Hun uitbundige collectie is een verzameling planten van over de hele wereld. Met deze collectie haal je de wereld en al haar continenten in huis.

Snijanthurium van Anthogether
In de kas bij Anthogether

Eden Collection

De Eden Collectie van Smit Kwekerijen bevat een combinatie van verschillende plantensoorten in verschillende kleuren en potmaten. Een belangrijke voorwaarde voor het creëren van de collectie is dat de planten sterk en gemakkelijk te verzorgen zijn, zodat u extra lang kunt genieten van deze kostbare planten!

Plant Hunter

Hun ‘plantenjager’ Obed Smit verkent de wereld meerdere malen per jaar, op zoek naar nieuwe en zeldzame planten. Het resultaat van zijn reizen vormen de basis van Eden Collection, rekening houdend met de markttrends en veranderende consumentenvoorkeuren. Uit een nauwkeurige selectie van zaden en zaailingen ontwikkelen ze voortdurend nieuwe groene producten.

Anthurium Denali

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig