Een droogbloemen bruiloft kun je gerust een trend binnen een trend noemen. Hipper dan hip dus. Nu zien we dat bruidsparen óók gaan voor droogbloemen op hun bruiloft. In deze blog, een ode aan de kleurrijke veelzijdige droogbloemen. De naam van het bruiloftsthema: Let’s pop some colour. Neem je een kijkje?

Let’s pop some colour

Met kleurrijke gedroogde bloemen is het meteen duidelijk: we gaan een feestje bouwen. De liefde tussen twee mensen is meer dan genoeg reden om een fantastische tijd te hebben. Deze dag is er één om nooit meer te vergeten en dat laten we graag zien. Droogbloemen zijn kleurrijk, doe er je voordeel mee! Heb jij kleurrijke klanten die weten hoe ze een feestje bouwen? Adviseer gerust dit Let’s pop some colour thema. Extravagant: voeg verse bloemen toe als accent en steel de show! Lees hieronder welke droogbloemen je kiest voor een bruiloft.

Hippe gekleurde droogbloemen

Ben je op zoek naar droogbloemen voor een bruiloft? Dan ga je voor topkwaliteit. Onze Flourishing Partner Greenflor heeft eindeloos droogbloemen in het assortiment. Met hun label Dutch Master of Dried Flowers gaan ze zelfs nog een stapje verder. Welke droogbloemen zijn geschikt voor een bruiloft? Dat ligt aan je klant. Wil jouw klant extravagant en kleurrijk? Kies dan felle kleuren. Gedroogde Aricana bladeren, gedroogde Cortaderia en gedroogde pampas zijn in alle kleuren beschikbaar. Gaat jouw klant liever voor neutrale kleuren? Kijk dan een naar een Nude Colour bruiloft, maar dan met droogbloemen. Meer tips voor een geslaagde droogbloemen bruiloft vind je hieronder.

Tips voor een droogbloemen bruiloft

Droogbloemen zijn trendy, hip en kleurrijk! Daarnaast kun je droogbloemen altijd gebruiken. En is de kwaliteit constant. Winderige locatie? Droogbloemen zijn geschikt! Warme of zeer warme locatie? Droogbloemen zijn geschikt! Bescherm droogbloemen wel tegen nattigheid. Vocht en droogbloemen gaan niet goed samen. De belangrijkste tip: laat je klanten extra lang genieten van hun bruiloft door droogbloemen te gebruiken. Het bruidsboeket blijft mooi. Als dat geen eeuwige liefde is…

Hopelijk inspireerden we je met het Let’s pop some colour thema. Een bruiloft is romantisch, speciaal en spannend. Het #1 platform voor bloemisten ontzorgt jou als bloemist met de mooiste bruiloftsbloemen. Van der Plas belooft: vaste prijzen, levergarantie en kwaliteitsgarantie. Je kunt je bloemen al maanden van tevoren bestellen. En dat voelt goed.

Jouw klanten weten precies waar ze aan toe zijn. En jij ook. Zo kun jij doen waar je goed in bent. Prachtige creaties maken en het bruidspaar laten stralen. Zorgeloos en gemakkelijk. Je hebt nog vragen? We staan persoonlijk voor je klaar, je contactpersoon helpt je graag.

Is dit nog interessant voor je? 

Op zoek naar meer inspiratie voor je winkel? 

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig