Door het vele thuiszitten en minder op reis kunnen, willen mensen zich extra thuis voelen in eigen huis en tuin. Nog nooit werd er zoveel getuinierd als afgelopen jaar, deze trend zal in 2021 alleen maar toenemen! Is de tuin of balkon van uw klanten al klaar voor het nieuwe seizoen? Wij hebben de mooiste tuinplanten uitgezocht!

Tuinieren maakt blij! Werken in de tuin vermindert stress en verhoogt de eigenwaarde. Wat is nou mooier dan een tuin of balkon vol bloeiende tuinplanten? Door het vele thuiszitten zijn mensen volop in hun tuin aan de slag gegaan, hierdoor is de vraag naar tuinplanten enorm toegenomen. Dat heeft tot schaarste geleid, waardoor tuinplanten duurder zijn geworden. Kwaliteit is daarom extra belangrijk en laten wij die nou leveren! Voor bloemisten zijn tuinplanten een leuke bijverkoop, de gemiddelde besteding van de klant gaat erdoor omhoog. Deze week hebben wij de mooiste en meest sfeervolle tuinplanten voor u in de aanbieding!

Lieflijke Bacopa 

Bestaat er een lieflijker plantje dan de Bacopa? De groene stengels zitten barstensvol kleine bloemetjes die allemaal bestaan uit vijf blaadjes. Deze schattige kleine tuinplantjes zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, blauw en wit en bloeien van mei tot oktober. Je zou de Bacopa kunnen omschrijven als een duizendpoot: deze zomerbloeier kan je gebruiken als bodembedekker in de volle grond, als hangplant in een pot, maar hij kruipt ook graag ergens overheen! En wist je dat deze plant in de kruidengeneeskunde bekend staat als geheugenverbeteraar?

Lovely Bacopa 
Pétunia à longue floraison

Langbloeier Petunia

De Petunia is een populaire eenjarige tuinplant met een zeer lang bloeitijd. Van juni tot in september ontluiken de bloemen van deze uitgelaten zomerboeier. Vooral voor een eenjarige border is de Petunia uitermate geschikt, ze staan graag in de volle zon. Het blad is zeer fijn. Het leuke is dat deze tuinplant verkrijgbaar is in veel verschillende kleurvariëteiten: van roze tot donkerrood, verschillende tinten oranje, wit, roze met rood en witte stralen of toch liever wit met een geel hartje? Deze uiteenlopende kleurkeuze, maakt de Petunia geschikt voor iedere tuin!

Speelse Fuchsia

Deze speelse zomerbloeier maakt het balkon of tuin direct tot een feestje! In de volksmond wordt deze vrolijkerd ook wel ‘bellenplant’ genoemd. De Fuchsia begint namelijk als een bel en dit klokje krijgt een soort rokje waar lange sprieten uitkomen. Sommige mensen vinden deze tuinplant daarom op een ballerina lijken. De fuchsia is van april tot en met juni verkrijgbaar en bloeit door tot ver in de herfst. De bloemen – variërend van felroze tot dieppaars, rood en geel – veranderen dan in bessen. Deze een van de langst bloeiende zomerbloeiers is verkrijgbaar als boompje, struik of als hangplant. Met de Fuchsia haal je een juweeltje in huis!

Playful Fuchsia
Kindergarten Gebr. Grootscholten

Kwaliteitskweker Gebr. Grootscholten

Al deze kwaliteitsproducten zijn afkomstig van kweker Gebr. Grootscholten. Deze kwekerij kent een lange kweekgeschiedenis die teruggaat naar 1944! Het assortiment wisselt continu en in het voorjaar telt de kwekerij zo’n 50 soorten verschillende zomerbloeiers. Bij Gebr. Grootscholten bent u aan het juiste adres voor een breed scala aan exclusieve en vernieuwende tuinplanten!

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig