De ideale partner voor elk tuincentrum

Bent u op zoek naar een groothandel in bloemen, kamer- & tuinplanten en decoraties voor uw Tuincentrum? Van der Plas Flowers & Plants verzorgt het hele pakket voor bloemisten en tuincentra. Door onze nachtelijke verzending en snelle levering zijn wij de One-Stop-Shop voor u.

  • Meer dan 15.000 producten

  • Een vast contactpersoon

  • Bloemen, planten en decoratie in 1 bestelling

  • Meer dan 50 jaar ervaring

Van de beste kwekers 

Bloemen en planten groeien niet uit zichzelf. Met passie, liefde en zorg kweken onze kwekers de mooiste soorten bloemen en planten. Door ons uitgebreide netwerk hebben we een uitstekende relatie met al onze kwekers. Door deze relatie zijn we in staat om exclusieve deals te sluiten die geen enkele andere groothandelaar kan maken. Bent u op zoek naar grote hoeveelheden tuinplanten? Onze toegewijde accountmanagers zorgen ervoor dat uw tuincentrum volledig gevuld is.

One-stop-shop

Tuincentra staan voor de uitdaging om bij verschillende bloemen- en plantenleveranciers te moeten bestellen. Bloemen, planten en decoratieve materialen zijn vaak afkomstig van verschillende groothandelaren. Dit betekent meer facturatie, leveringen en administratie. Bij Van der Plas Flowers & Plants hebben we het voor u geregeld. U bestelt gewoon alles wat uw tuincentrum nodig heeft, met één factuur en in één levering.

Webshop 

In onze webshop vindt u een enorm assortiment bloemen, planten en decoraties van topkwaliteit. Voor zowel bloemisten als tuincentra. Onze bloemen en planten komen van over de hele wereld en rechtstreeks uit de kassen van de beste kwekers. Trendspotters zijn altijd op zoek naar nieuwe en spannende producten en decoraties. Dit betekent dat uw tuincentrum in de pas loopt met de nieuwste trends.

Vrijblijvende inlogcode aanvragen voor de webshop

Om uzelf er van te overtuigen dat onze prijzen scherp zijn, ons assortiment enorm en bestellen heel eenvoudig, kunt u vrijblijvend en gratis een inlogcode aanvragen voor onze webshop. De aanvraag van de inlogcode verplicht u tot niks maar u heeft direct toegang tot alle producten inclusief de prijzen.

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig

Kies
Kwaliteit

  • Meer dan 15.000 producten

  • Een vast contactpersoon

  • Bloemen, planten en decoratie in 1 bestelling

  • Meer dan 50 jaar ervaring