Maak je bloemwinkel klaar voor de kerst met de producten van Roma nova. Gelukkig hoef jij niet meer te twijfelen over welke pot past bij de bloembol want Roma nova levert haar bloembollen namelijk met bijpassende huis decoratie. Wij spraken met eigenaresse Brenda Willemse over het bedrijf en de speciale arrangementen die zij leveren. 

Florist of the month Marianne Guedin

Roma Nova

Roma nova is een bloembollenkwekerij in het hart van de Bollenstreek. Sinds 2002 staan Erik en Brenda Willemse samen aan het roer van dit prachtige bedrijf. Voorheen heette het bedrijf ‘Roma’, deze kwekerij had alleen hyacinten en Tete a tete in het aanbod. Binnen Roma nova hebben wij het assortiment uitgebreid met Narcissen, Tulpen, grootbloemige Narcissen, Muscari’s en Crocussen. De missie van Roma nova is om mensen te laten genieten van de pracht van de natuur in hun eigen leefomgeving.

Het bedrijf gebruikt alleen de allerbeste kwaliteit, meest voedzame bodem, premium bollen en materialen van de hoogste integriteit, zodat iedereen veel langer kan genieten van de Roma nova collectie.  ‘De allerbeste kwaliteit kan alleen worden gegarandeerd als de juiste keuzen worden gemaakt tijdens de ontwikkeling en het productieproces welke de levensduur van de bol ten goede zal komen. De bollen zijn een half jaar onder onze daken voordat ze verkocht kunnen gaan worden. Tijdens deze periode creëren we ons eindproduct. Optimale bollen van de hoogste kwaliteit’’, zegt Brenda trots.

Van der Plas koopt haar bloembolarrangementen graag in bij Roma nova omdat zij net als ons staan voor de allerbeste kwaliteit, vertrouwen en de producten die zij leveren hebben een geweldige uitstraling.

Florist des Monats Marianne Guedin
nieuwe assortiment Summit Gerbera

Arrangementen

Wat het bedrijf zo speciaal maakt is dat zij bloembollen uit hun eigen kwekerij combineren met huis decoratie. Denk hierbij aan te gekke ronde, vierkante, hoge of lage potjes en dit allemaal in speciale kleurthema’s. In de zomer periode stelt eigenaresse Brenda met haar team de nieuwe thema’s en kleurstijlen samen. Zodat er vanaf november tot Pasen weer een geweldige collectie kan worden gepresenteerd. Deze collecties zijn gebaseerd op sfeer, kleur en beleving. Zo hebben zij bijvoorbeeld neutrale kleuren collecties zoals de ‘Seasonal Sand’ en de ‘Glossy Gold’. Maar wanneer je liever kleur in de huizen van je klanten wilt brengen, is het een idee om de ‘Glorius Green’ of ‘Passionate Pink’ collectie te bestellen.

Ook hebben zij dit jaar weer een prachtig kerstassortiment genaamd ‘Ruby Red’. Waar de nadruk vooral ligt op de kleuren rood en groen. Kerstmannen, potjes en knuffels van ezels, Roma nova heeft het allemaal. Wij verkopen de lege ondergronden ook onze webshop de lege ondergronden. Deze zijn zoals het hele assortiment ook weer ingedeeld op kleur. Makkelijk kiezen dus!

Klik hier om ons grandioze assortiment te zien >
Bent u op zoek naar meer inspiratie? Klik dan hier >

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig