De tijd dat je als bloemist alleen maar een bos bloemen verkoopt is voorbij. Je bent tegenwoordig een heuse woonwinkel geworden. Je klanten verwachten dus dat je niet alleen bloemen en planten verkoopt, maar ook decoratie. Gelukkig gaat er niets zo goed samen als decoratie en bloemen & planten.

Het Woon-Gevoel

Het complete plaatje, dat is wat je uit wil stralen voor je klanten. Door decoratie te gebruiken in combinatie met bloemen en planten creëer je niet alleen een mooie winkel, je creëert het Woon-Gevoel. Een plek waar je je direct thuis voelt, dat is wat je klanten aanspreekt, en dat gevoel wil je uitstralen. Dat kan in elke trend.

De beste leveranciers

In de webshop vindt je verschillende leveranciers aan decoratie. Van glas specialisten tot leveranciers van exclusief natuurlijke decoraties, je vindt er alles voor je bloemenwinkel. Met trendwatchers van over de hele wereld zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends op woongebied. Dan zit je zeker goed met jouw bloemenwinkel (woonwinkel zou je bijna zeggen). Bohemian, industrieel, landelijk of strak, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Veranderlijk als de seizoenen

Decoratie is net als bloemen en planten gebonden aan de seizoenen. Je verkoopt geen kerstballen in de zomer en geen schelpen in de winter. Potten en vazen zijn wat meer trend gebonden. Koop ruim van te voren in, of juist last minute. Het maakt voor ons niets uit. In onze webshop vindt je alle decoratie die je nodig hebt, voor welk moment dan ook.

Nieuwsgierig geworden naar de laatste trends? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig