Het voorjaar staat voor de deur en dit betekent niet alleen kleurrijke voorjaarsbloemen in overvloed maar ook de nieuwste collecties vazen, potten en decoratieartikelen zijn nu beschikbaar. Wij hebben met decoratie groothandelaar HBX natural living voor u de ‘must haves’ voor dit voorjaar uitgezocht. Laat je inspireren want de tijd dat een bloemist alleen maar een bos bloemen verkoopt is al lang voorbij.

HBX natural living

Groothandelaar HBX gaat letterlijk terug naar de bron en biedt woon- en lifestyle accessoires gemaakt van natuurlijke materialen aan. Van kransen tot manden en van sierfruit tot vazen. Stuk voor stuk accessoires die van een huis een thuis maken. En daarvoor reist HBX letterlijk bijna de gehele wereld rond op zoek naar de mooiste producten en creaties. Van Europa en Afrika via Azië naar Zuid- en Noord-Amerika. Hun binnen- en buitenlandse producenten verliezen ze geen moment uit het oog. Dat is hun geheim om u continu te kunnen blijven verrassen.

Hyacint inspiratie
Hyacint inspiratie

Voorjaarscollectie

Bij HBX zijn ze gek op het voorjaar. Een fris interieur dat past bij jouw stijl. Daarom hebben we de mooiste producten bij elkaar gezocht van verschillende kleuren, motieven en materialen. Kies de sfeer die past! Zoek je iets gewichtigs om die verse bloemen, voorjaarstakken of geurige exoten te kunnen dragen? HBX heeft een uitgebreide collectie van houders, dragers, dienbladen, potten en vazen die alle decoratieartikelen naar een hoger niveau tillen!

Droogbloemen

Bloemen verwelken, rozen vergaan? Niet als het aan de droogbloemen van HBX ligt! Zet een tijdloos droogboeket in je favoriete vaas en het eindeloze genieten kan beginnen. Dankzij ons grote aanbod aan hoogwaardige droogboekketten kun je grenzeloos variëren. Ben je toe aan iets nieuws? Dan schik je met een paar extra droogbloemen een compleet nieuw droogboeket! Doordat droogboeketten het hele jaar meegaan en geen onderhoud nodig hebben, zijn ze heel duurzaam.

fiori secchi in tonalità naturali
lavanda secca

Ultiem woongevoel

Klanten zoeken naar het complete plaatje. Door decoratie te gebruiken in combinatie met bloemen en planten creëer je niet alleen een mooie winkel, het zorgt voor een ultiem woongevoel. Een plek waar je je direct thuis voelt spreekt klanten aan. Dat kan in elke trend. Bloemenwinkels zijn tegenwoordig een heuse woonwinkels. Klanten kopen naast bloemen en planten ook steeds vaker decoratie.

Op onze webshop vindt u een koppeling naar de geweldige collectie van HBX de groothandelaar op het gebied van natuurlijke decoratie. Al hun producten kunnen gewoon met je bloemen en planten bestelling mee worden geleverd. Wel zo makkelijk!

Ranonkels colorés

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig