Bomen staan in bloei, het wordt weer langer licht en voel je de eerste zonnestralen al op je gezicht? In de wei huppelen pasgeboren lammetjes en kalfjes… En kijk, voorjaarsbloemen als gele narcissen en kleurrijke krokusjes schieten de grond uit. Jawel, het is lente en de natuur roept: Pasen is in aantocht!

Lente én Pasen staan voor vruchtbaarheid en een nieuw begin, daarom is geel dé kleur van Pasen. Van alle kleuren bevat geel het meeste licht. Deze stralende en krachtige kleur zie je daarom volop terug in onze bloemen en voorjaarsproducten in de aanloop naar Pasen toe.
Geel associëren we met levensplezier en geluk. Kom maar op met die zonnige lentekleur!

Narcissen

Wie narcissen ziet, roept lente! Deze levendige loftrompetten kondigen luid het nieuwe seizoen aan. Narcissen bloeien in parken, plantsoenen en tuinen. Maar deze gele vrolijker is ook als snijbloem verkrijgbaar. Hiermee maak je in een handomdraai van een boeket, een fleurig lenteboeket!
De gele variant is het meest bekend, maar wist je dat de narcis ook in wit en lichtroze verkrijgbaar is?
Geurend of geurloos, grote of kleine trompetten – Van der Plas heeft het in huis.
Kijk hier snel voor al onze (gele) narcisvarianten en andere voorjaarsbloemen!

narcisse jaune
tulipes d'or fort

‘Strong gold’ Tulpen

Niets Hollandser dan een veld vol vrolijke tulpen! Wie krijgt daar nou niet de lente van in zijn bol?
Maar wist je dat de tulp oorspronkelijk uit de regio rondom Iran komt? Nomaden namen deze bijzondere bloem mee naar Turkije waar sultans ze in hun tulband staken. Zo komt de tulp aan z’n naam: ‘tulipan’ betekent tulband. Gelukkig vond de tulp ook naar Nederland z’n weg en kondigt deze voorjaarsbloem vandaag de dag ook binnenshuis het voorjaar aan.
Laten we nou net deze week de kleur ‘strong gold’ in de aanbieding hebben. Tulp Strong Gold is een prachtige, goudgele tulp die extra lang mooi blijft! Bekijk deze eersteklas paasaanbieding hier.

Droogboeket voor Pasen

U vindt de mooiste gedroogde bloemen, kruiden, grasjes en pluimen waarmee u een uniek droogboeket maakt voor uw klanten. Dankzij ons grote aanbod aan hoogwaardige droogbloemen kunt u eindeloos variëren in boeketsoorten en kleuren. Kiest u voor paasgeel of gaat u liever voor frisse voorjaarskleuren? Droogbloemen blijven tijdloos mooi! Doordat droogboeketten het hele jaar meegaan en geen onderhoud nodig hebben, zijn ze ook nog eens heel duurzaam. Voor welk droogboeket kiest u?

fiori secchi pasqua

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig