Ondanks de vele uitdagingen waar bloemen en planten voor komen te staan tijdens het groeien en bloeien, blijven ze steevast stralen. Ze hebben een grote veerkracht en richten zich wat er ook gebeurt, op naar de zon. Laten we daarom een voorbeeld nemen aan bloemen en planten! Blijf stralen, ook als de coronacrisis jouw bloemenwinkel raakte. En hoe zorg je er beter voor dat jouw klanten positieve energie in huis halen dan door bloemen en planten?

Deze week gaat de grootse campagne ‘Blijf stralen’ in 7 Europese landen van start. Wij willen hier graag ons steentje aan bijdragen om de verkoop van bloemen en planten te stimuleren De campagne zal te zien zijn op tv en radio, YouTube en social media. Ook is er POS materiaal voor in de winkels beschikbaar. Dat is hier te bestellen. Want alleen samen maken we de campagne ‘Blijf Stralen’ tot een succes!

Passend bij deze campagne hebben wij deze week de allium en viburnum in de spotlight. Twee bloemen bij uitstek geschikt om te stralen: allium en viburnum.

Allium: stijlvolle sierui

Laat de sierui je verrassen! Lange dikke stelen met bovenaan bloemen waar je intens lang van kan genieten. Wist je dat je de allium zelfs kan drogen? Wie raakt er niet gecharmeerd van deze bloeiende bol vol fijne kleine bloementjes? De sierui kent meer dan 300 verschillende soorten en is in allerlei kleuren beschikbaar van paars tot wit en blauw. Een echte eyecatcher in je boeket, maar ook een paar los in een vaas, doet de allium het goed! De grootste soort kan zelfs 1,5 meter hoog worden. Waar wacht jij nog op? Laat deze stijlvolle sierui overal maar stralen!

Allium: stylish ornamental onions
Viburnum: sparkling jumping flower

Viburnum: sprankelende springende bloem

Deze sprankelende springende bloem is jaarrond verkrijgbaar en vrolijkt ieder boeket direct op! De heester kent meer dan 230 soorten en heeft lieflijke kleine zachtroze of witte bloemetjes die ook nog eens verrukkelijk ruiken. De blaadjes zijn zachtgroen, waardoor de viburnum vaak voorkomt in een rustgevend boeket. En wist je dat de plant besjes geeft waar vogels dol op zijn? Met de viburnum straal je fierheid en vreugde uit. Koop deze bloem dus snel in en succes gegarandeerd!

Gratis inspiratie
ontvangen?

My Newsletter

By

What type of content do you plan to share with your subscribers?

Geen spam en je gegevens zijn veilig